Hej

Gårdagens:

träning: 1,5 timme på gymmet

kost:

frukost: banan och nötter

lunch: hembakat bröd med soltorkade tomater i.

Middag: blomkål och pannbiff

Hej då..


Måndag

Tjenna. Åh idag har jag varit lite arg, vi skulle ha kommit hem halv 6 men tåget var inställt. Jag och Hillevi skulle till gymmet som stänger 7 så då blev jag riktigt sur. Vi hade iaf tur och hann med 16.49 tåget så vi hann hem till 6. Det är det här som jag hatar med att pendla. Inställda och försenade tåg, helt underbart att stå en halvtimme extra ute på morgonen och frysa röva av sig. Nu ska vi plugga massa engelska tills imorgon.

Dagens:

träning: 1 timme på gymmet (plus idrott)

Kost:

frukost: gröt

lunch: smoothie

mellanmål: smoothie

Middag: rotfrukter och kyckling


Söndag

Hejsan. Nu har släkten åkt hem, fick jättefina presenter. Jag lyckades hålla mig från alla kakor och tårter:D Nu ska jag kolla på film med jens.





Dagens:

träning: 1,5 timme fotboll

kost:

frukost: en banan och kaffe

lunch: morfars grönsakssoppa och nybakta bröd

Middag: nötter..

Film

Hehe jag och mamma har tittat på "Tomten är far till alla barnen" och hur rolig är inte den. Haha finns inte en enda normal människa i filmen, galet. Nu lyssnar vi på julmusik, städar och julpyntar en massa för imorgon kommer släkten hit och firar mig.

Dagens:

frukost: gröt och kaffe

lunch: kycklingsallad

kväll: fullkornsmacka

(måste även tillägga att jag idag fuskat för första gången på en vecka, jag drack läsk hos Jens, men det tycker jag vi glömmer)


Lördag

 Jag fick jättefina presenter av Jens igår. Snäll pojke jag har. Nu ska vi snart åka iväg och köpa sallad och sen tänker jag bara ligga i sängen och sega hela dagen. Ikväll måste jag försöka plugga för det har jag inte hunnit gjort alls.

glömde dokumentera igår så gör det nu istället. Mkt intressant för er kära läsare kan jag tänka mig!

Frukost: gröt

lunch: banan och nötter

Middag: kycklingsallad

Kväll: banan

Byxor

Tjena, snart kommer min Jens hit känns som att jag inte har träffat honom på flera veckor!
 
Här är de nya byxorna jag köpte (jens kommer hata mig).

Heh, min kamera på mobilen är inte den bästa;)


godmorgon

Godmorgon bloggen. Jag ligger just nu i soffan och tittar ut genom fönstret. Gud så mysig vintern är,  jag älskar det. Massa snö, julmusik och underbara dofter. Jag har nu varit uppe i 1,5 timme, Hillevi ligger fortfarande och krålar runt i sängen. Jag har inte fått i mig nån frukost än endast två koppar kaffe som lett till att min mage mår dåligt. Tror att jag drar mig från att göra frukost när jag vet att den kommer att bestå av en smörja som gör att jag helst bara vill få upp den igen efter att motvilligt har lyckats svälja den. Idag har jag planerat att jag ska hinna med att städa massa (älskar att överraska mamma med att ha gjort fint i huset när hon kommer hem, dock händer det för sällan) jag ska även plugga, träna på gymmet och kanske träffa min pojk. Jag har inte riktigt fattat när det är han kommer hem, men vi får se:)

Juste igår köpte jag ett par byxor och en underbar poncho. Kommer bild på det lite senare.






Hela 16 år

jisses jag är nästan vuxen:O Eller nästan i alla fall. Min dag har varit ganska bra, lite långtråkig i skolan men annars helt okej. Fått fina presenter bla av tussan, söt bästa vän. Idag har vi lyssnat på en massa föreläsningar i universitetsaulan, vissa var riktigt intressanta och andra gjorde att jag och Hillevi satt och filmade vår idrottslärare Fredrik som hade stupat frammåt och somnat.

dagens:

träning: zero, usch men jag kom hem sent och ville fira min födelsedag. Imorgon blir det gymmet.

kost:

frukost: fruktsallad

lunch: fruktsallad

middag: kycklingsallad

Snacks: nötter





Aj

Jag har lite ont i min rumpa och min mage. Hillevi och jag kom knappt upp ur sängen imorse. Nu har jag gått och lagt mig, ska kika på sex and the city och läsa lite tyska.


Dagens:

träning: Ingen alls, blev för sent men man måste ju vila nån dag;)

Kost:

frukost: gröt, hemskt fick dock inte i mig mer än en halv dl men jag börjar smått. Det är trots allt något jag ogillar starkt.

lunch: fruktsallad med nötter

middag: pannbiff och en halv advokado med rödlök

Kväll: kaffe och en näve mandlar  

Tjenna


Onsdag

Hejsan. Jag har företagsekonomi och jag dör, lektionen har i och för säg inte börjat än men jag dör ändå. Idag kommer jag hem kl halv sju så det blir lite svårt att hinna med träning eftersom att gymmet stänger 7, men jag ska försöka träna lite hemma. Nu har jag kommit på vad jag ska prata om på mitt föredrag. Jag såg en debatt här om dagen som handlade om homosexuella och svenska kyrkan så jag ska nog analysera och diskutera kring deras åsikter.

Känns hemskt att jag varje år har fått tårta på sängen på min födelsedag, men i morgon blir det gröt.. jag hatar gröt.


Tisdag

Hejsan. Lika korkad som vanligt, idag gick jag upp kvart över sex fast bussen gick halv tio. Vaknade och kunde inte somna om igen. Idag hade vi bara en lektion, engelska och den var faktiskt rolig för en gångs skulle, eller inte rolig kanske men vi fick en riktigt bra uppgift. Hillevi följde med mig hem och just nu ligger vi och glor på sex and the city.



Dagens:

Träning: Gymmet i ca 1,5 timme. Kondition och styrka

Kost:
 (fanns inge havregryn hemma så det blev ingen gröt imorse)

frukost: mjölk med banan och fullkornsflingor och kaffe

Lunch: naturdiet och mandarin

mellanmål: några mandlar

middag: Kokt blomkål och morötter med pannbiff.


Träna

Jag är nöjd och till och med nästan lite glad, otroligt! Kom nyss hem från gymmet. Idag har jag både dansat en timme och gymmat en timme, känns bra. Nu kommer det att vara ganska mycket plugg fram till jul så jag kommer förmodligen bara hinna med skola och träning, uss jobbigt. Äej nu ska jag försöka resa mig ur soffan, göra lite te och bestämma kläder (absolut det värsta jag vet).

Juste mina små pälsklingar, jag ska börja klämma in lite mer om träning och kost i bloggen, kommer gå åt helvete men jag ska försöka. Känns som att om jag dokumenterar min träning och mat här så kanske det går lite lättare att lyckas. Jag tror dock inte att det är särsklit intressant som läsare att följa en sådan blogg men pörskans, jag gör det för min egen skull. Idag har jag dock inte lyckats så bra med kosten. Åt en bit av morfars nybakade bröd till frukost. Till lunch ingenting eftersom att skolmaten är hemsk och till middag rotfrukter och pannbiff med fetaost. Jag ska försöka börja äta gröt till frukost. Hemskt, jag har ätit gröt kanske en eller två gånger i mitt liv och det var bland det vidrigaste jag har varit med om, men jag kan ju i alla fall försöka tvinga mig själv till det.

Hm ser bara läskigt ut..


Hem till Midgård

Åh så underbart med helg. Eftersom att vi är lediga i morgon drog jag med mig mig Hillevi hem. Vi har ätit naturgodis, druckit kaffe och tittat på Titanic, som jag förövrigt har tittat på tusen gånger under de senaste veckorna. Nu har vi i vanlig ordning gått över till hem till Midgård, hehe älskar det. Precis min värdelösa humor. Imorgon ska jag träffa tjejerna hemma hos Hillevi, skoj eftersom att jag inte har träffat många av dem på länge.

Nu är min klädkammare nästan helt klar, bara en matta som ska in.



Och.. jag saknar som vanligt min pojk

El tyska

Just nu har vi tyska. Inte det roligaste kanske men det funkar. Nu är det exakt en vecka tills jag fyller år, trevligt. Sitter här och försöker komma på vad jag vill ha. Idag är det kanske hur god mat som helst i skolan, bakpotatis med kycklingröra!

polare

Hahah

Sitter och skrattar åt Molly. Först tittade hon på ett program på barnkanalen som hette piraterna, där massa ungar sprang runt och töntade sig och lekte sjörövare. Hon va hur rädd som helst och sprang iväg och började nästan böla. Nu sitter hon och spelar Wii och pratar med sig själv heeela tiden. Hon snackar med sin gubbe och säger typ "oh yeah kom igen baby, du klarar det" haha och emellanåt skriker hon "Å Freddan den här banan är fett kul, värsta svår men den är as kul" vad har hänt med ungen hon är bara 7, vilka ord hon har börjat använda.


Film med Rogge

Hejsan hejsan. Jag har nu haft svenska i snart 2,5 timme. Jag har faktiskt fått ganska mycket gjort. Roger har filmat mig när jag läste, usch. Jag fattade inte att han hade börjat filma så jag började snacka om massa annat, oops. Sen har vi övat massa på redovisningen. Kl halv 12 ska jag till tandläkaren, hoppas på att jag får riva ut järnbiten ur käften.


Thihi

Mamma påminde nyss mig om min otroligt läskiga period då jag var i 6 års åldern. Jag var under en tid helt besatt av att vara en prinsessa. Jag grät i flera veckor och sa att jag inte ville leva om jag inte blev en prinsessa. Jag skällde ut mamma för att hon hade fött mig för att jag ville ha en drottning till mamma och jag tvingade henne att köpa massa kungliga skvaller tidningar för att jag skulle kunna leta upp nån prins i europa som jag kunde gifta mig med så att jag kom in i den världen. Haha vad var det för fel på mig?

Aja idag vaknade jag kl 6 fast jag började kvart i 12, hur dumt va inte det? men jag va pigg så jag gick upp och tittade på vakna med the voice. Skolan kändes ganska onödig för vi hade bara en lektion och då fick vå gå på teater, den va värdelös. Somnade hela tiden, det gick verkligen inte att hålla sig vaken men varje gång jag somnade vickade jag till så det kändes som att jag skulle ramla av stolen. Jag har även tränat med Julia, Matilda och Hillevi. Nu ska jag sitta uppe hela natten och öva på min redovisning i morgon, score underbart ja. nej... usch jag orkar inte vill bara gå och lägga mig men icke. Sen saknar jag min pojke också, vill att han ska komma hit, men icke jag måste koncentrera mig på studierna.

Tänkte vara lite rolig och lägga in en bild på Jens när han var liten, men kom på att han kommer döda mig så det är nog ingen smart ide.

Svenska

Svenska lektionerna är så otroligt onödiga, vi gör aldrig någonting. Man sitter bara här i tre timmar. Jag och Hiwi smet nyss iväg och köpte en stor kaffe på donken så att man klarar av denna extremt långa dag, kommer inte hem för än halv 7. Lite glad är jag för Roger tyckte jätte mycket om min analys, den lilla sötnosen. Bättre än Urban som inte alls går att imponera på usch.


Bild från i  Måndags då vi hade tre timmar hål. Först gick jag, julia och Hillevi och mötte upp Moa för att äta sallad på Cupido. Sen gick vi och fika, ganska så skönt.


sådär ja

Jag har inte rört mig på ca 4,5 timme. Har suttit i köket och skrivet men nu är jag klar så ska bara försöka lära mig allt. Hillevi kommer hit sen så att vi kan öva lite.


crap

Herregud jag tror vårt mini hus kommer blåsa omkull, det dundrar på taket:O hemskt väder så på ett sätt är det väl ganska skönt att jag inte gick till skolan, men jag är fortfarande irriterad. I morse hade jag lite sovmorgon, börjar halv 11 idag. Först blev jag väckt kvart över 5 sen gick Jens upp vid 6 så då vaknade jag igen, sen fick jag sms så jag sov inte särskilt mycket. Jag gick i alla fall upp vid halv 7 och gjorde mig i ordning och när jag va klar hittade jag inte min plånbok där jag har mina busskort och allting. Då hade syrran tagit min väska men inte lagt ut plånboken så inte kom jag till skolan eller. Ganska så onödigt, men men jag har i alla fall suttit sen halv 9 och skrivit om svenska naturskyddsföreningen som jag, Hillevi och Erika ska prata om i morgon. Ska försöka lära mig allting utantill så att jag kan impa lite på Martin;)

Här kommer jag sitta hela dagen..

hej:)

hej jens här!

bloggARN


Lov

Å det är så skönt med lov, bara ta det lugnt och sova massa. Dock vaknade jag kl 7 i morse, skumt. Jag har varit ute och gått en lång promenad och senare kommer Moa hit och gymmar med mig. Igår var jag ute och sprang i spåret på förmiddagen och på kvällen powerwalkade jag och mamma. Tråkigt nog så känner jag av det i min ljumske, får se om det går över har haft ont i mer än en månad nu. Just nu sitter jag framför tvn med en kopp kaffe i handen och skriver på natur uppsatsen.

Jag måste försöka packa ihop lite kläder ikväll vilket är hur svårt som helst, jag vet aldrig vad jag ska ha med mig. I morgon åker jag med tjejerna till Järvsö och blir kvar där till Torsdag, ska bli riktigt kul att får träffa dom igen.

RSS 2.0