ao

Aj, det gör ont i min framtand och inom snar framtid kommer den ha lagt sig helt bakåt i munnen. Usch den trycks bara bak mer och mer:S

Igår kom Helena och Molly hit, vi beställde kina mat och öppnade julklappar (lite sent kanske men men). Nu på morgonen har jag varit ute och gått en bra bit, välldigt skönt förutom att min ansikte frös till is. Hillevi och Sofia kommer hit snart men tills dess ska jag kolla på lite one tree hill;)

Julafton


Jag tror det var över ett år sedan jag köpte klänningen och jag har nog inte ens tänkt på den, men ja tyckte att den passade bra till julen;)

Emmsan

Tja, jag har haft en underbar jul med underbara släktigar och en massa underbara julklappar:D Jag har inte orkat blogga så mycket på sista tiden men det kommer väl tillbaka antar jag;) Jag och Emma kom precis hem fårn Milla. Vi har kollat skräckfilm hos Millas Papi, lääskigt mhm. Nu sitter vi här och snackar, Emma fixar sina naglar och jag funderar på att göra en kopp varm oboy;)

Jag och mamma var i stan i dag och handlade beccas sista julklappar, jag hittade även massa prylar, visst är det underbart med rea! Becca hade med sig Melina hem från Norrland så vi har haft en liten extra julafton denna kväll. Jag fick ett par jätte söta päls vantar av syrran.


Jag är ledsen och arg på mig själv! varför kan jag inte glömma?

wiho

Äntligen är det jullov! Började halv 9 i dag och fick skjuts av morfar, vi fikade och fick betygen sen fick vi sluta vid 10 tiden. Josef var ovanligt snygg i dag;) Nu sitter jag och dricker kaffe sen ska jag städa och inleda lovet med en myskväll tillsammans med vännerna;)

Vi har inte satt upp granen ännu, varför är min familj alltid så seg. Jag vill ju lägga alla julklappar under granen.

Hej Lördagkväll

Sitter och väntar på att Sara ska komma hem från stan och att Hiwi ska ringa, hoppas hon vill vara med å leka:) Jag är trött, mätt och lite arg för att min syster slog mig med en träslev, men jag älskar henne i alla fall;) Juste jag har suttit och kollat på masss OC klipp på youtube, tröttnar verkligen aldrig!

Mosing sminkade mig och fixade min frilla;)


Lördag

Hejsan hejsan. Skönt med helg och det kommer inte att bli särskilt jobbigt att gå till skolan på Måndag heller eftersom att det är näst sista dan;) Det blev ingen träning i dag, tråkigt men lite skönt att få sova ut också. Jag har suttit framför datan ett tag, druckit kaffe och lyssnat på julmusik. I dag ska jag leka med Sara och kanske Emma om hon kan:)


Slut på plugg!!!!

Helt underbart, i dag hade vi sista provet för treminen:D inge mera plugg. Känns väldigt konstigt att komma hem och känna att man inte har något att plugga, jag går runt och tänker på vad jag måste göra men kommer på att det inte finns något:D härlig känsla måste jag säga.

haha i dag hade vi julbord på HKn. Kristina frågade om det var nåt vi tyckte saknades på julbordet. Då sa Jocke
- En nubbe skulle sitta fint. Josef har varit hos mig i dag och det var mycket trevligt:) Nu ska jag dricka upp mitt te och sen lägga mig i sängen och läsa. See you!


Ingen snö

hejsan, min helg har varit toppen. Mormor är väldigt rolig att umgås med. I dag var vi och åt julbord på stortorget, det var jätte mysigt, god mat och massa gott julgodis.

Jag har handlat lite också, julklappar och kläder;) Jag har fått kanske världens bästa julklapp av mamma i förväg och jag är överlycklig:D

Mormors spegel kanske är lite smutsig:P

Granen Fred

Haha lucian gick jättebra, eller vi glömde bort lite saker då och då men det var bara kul:P Sket i filmen och åkte hem i stället. Kl 4 åker jag till Stockholm och blir där över helgen.

Förresten så är Muse-Uprising grym!


Heh, varför saras hand på min mun?:p


Känner mig sviken

hihi. Jo nu äre såhär att jag skäms lite. I morgon är det nämligen lucia på skolan och jag hade planerat att vara julgran som även några andra skulle va. Plus att det var folk som skulle klä ut sig till paket och rudolf. För bara några timmar sen när jag blev klar med min (otroligt fula) julgran klädsel fick jag reda på att det inte var nån annan än jag som skulle klä ut sig till nåt konstigt och jag hinner inte ändra. Så i morgon kommer jag gå längst bak i det fina tåget och förstöra allting med min snorgröna gran. Yeah! Haha usch, aja nu ska jag sätta lite röd färg på naglarna.

Juste jag gjorde klart mitt PM i dag och min framsida är fiin. ungefär såhär ser den ut. Om ni inte visste det redan så skriver jag om häxprocessen på 1600-talet:)


Jag känner på mig att Henke kommer att bli nöjd

Stackars mig

En heldag i stan har det varit för mig. Först tandläkaren som var jätte jobbigt och tog jätte lång tid, den träffade jag mamma och syrran ett tag också:) Käkade lite med mamma och köpte lite prylar. Hann in på Moas skola och kikade på den också, mycket trevligt:D Moa följde med hem och sen färgade vi Millas hår. Jag har inte kunnat äta nån middag eftersom att jag har börjat känna av den där jävla special ståltråden som ska dra hela underkäken bakåt riktigt ordentligt nu. Det gör sååå ont! Råkar man nudda tänderna där nere äre kört. Nu sitter jag och kollar på tv och ska snart fortsätta skriva.

myys


Å hajjå!


Tisdag

Skriva skriva skriva! Blää. Har suttit här sen jag kom hem från träningen. Dagen har varit bra förutom att jag är arg på tandläkarna. måste till Uppsala i morgon igen!

Morfar är här och han har lagat god mat. Kyckling och grönsaker i ugn med god vitlöksås;)

Ensam hemma

Hallå där. Jag sitter och kikar runt lite på nelly.com och försöker hitta lite julklappar samt prylar till mig själv;) Mamma köpte en ny julskiva i går som jag snart har lyssnat igenom, väldigt mysig. Jag är ensam hemma, mamma ska sova över på sjukhuset med syrran i två nätter så jag bor för mig själv och jag gillare. Fast jag saknar alltid mamma så det kan bli lite jobbigt. Becca saknar jag också, men det blir lite lugnare när hon inte är hemma, hihi. Hoppas det går bra för henne.

Igår var jag i Stockholm och träffade släkten, det var ett tag sen jag träffade pappas sida av släkten, men det var trevligt. God mat och fina presenter :) Nu ska jag fortsätta med mitt PM, sen laga mat(orkar jag det så är jag väldigt duktig) och senare blir det Prison Break, jobbigt att jag har missat flera avsnitt nu:/


Min helg=plugg

Ja så är det. Nu har jag suttit här sen kl 3 och skrivit på mitt PM och det känns fortfarande inte som om jag har kommit någonstans. Det är jobbigt men inte hemskt eftersom ämnet jag valde är väldigt intressant och spännande, Häxornas tid. Jag hittade en jättebra bok av Jan Guillou!

Träningen gick bra tycker jag. När jag kom hem duschade jag och gick över till Julia. Hon lärde mig "Utan dina andetag" på gitarr, eller jag kan den fortfarande inte men en liten bit kom jag i alla fall;) Jag känner faktiskt för att stanna hemma i kväll, jag orkar aldrig följa med på nånting längre. Jag trivs bra här hemma;) Sen måste jag få den här skiten klar. Nu ska jag ta en paus och äta lite advokado med fetaost och rödlök, mumsi.

Lars Winnerbäck-Elegi Jag ryser

Morgon träning

Hola. Usch vad jobbigt det är att gå upp såhär tidigt på en Lördag morgon. Det är riktigt skönt att träna på morgonen när man har kommit i gång, men att försöka komma upp är inte kul. Ja min dag kommer väl bestå av en massa plugg och sen hittar jag väl på nåt fram mot kvällen kanske.

Jag vill verkligen åka till stan och köpa skor, men när ska jag ha tid för det?hm. När jag va i stan i Måndags tyckte jag inte riktigt att jag hittade så mycket. Varför är det så, att när man inte har pengar hittar man jätte mycket som man vill ha och sen när man äntligen har massa pengar och tänker att man ska åka in och shoppa massa så hittar man inte alls lika mycket, vilket mysterium.


Mysdag

Hallå där. dagen har varit mycket bra. Förut vare så att jag hatade att gå upp på morgonen och veta att man hade en lång skoldag framför sig. Nu är det jätte lätt att gå upp och jag vill inte åka hem på eftermiddagen bara för att jag vet hur mycker plugg det blir resten av kvällen. Det är sjukt att skolan känns skönare än hemmet. I dag åkte vi till hälso äventyret eller vad det hette i Älvklarleby, det var helt okej. Vi gick lite vilse bara(A) nej men vi fick gå alldeles för långt och alldeles för snabbt! Vi kom tillbaka till Tierp kl 1 och fick sluta, men det var träning kl 2 så det var bara att vänta. Tycker att det går bättre och bättre i alla fall.


Juuuul

Åh det är så mysigt när man har börjat jul pynta:D Jag somnade vid 7 tiden i går och när jag vaknade i dag såg jag att mamma hade pyntat nästan hela lägenheten. Juste, jag somnade runt 7 i går och glömde ställa klockan så jag vaknade vid halv 12 i dag:O farligt, det har aldrig hänt förut. Kan bero på att jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv som jag är nu. Jag har i alla fall bara pluggat i dag. När jag vaknade blev jag först och främst jätte förvirrad eftersom att klockan var så mycket och efter att jag ringt till mamma satt jag i gång med biologin och har inte tagit en enda paus (förutom lunch) för än nu. Jag har färgat håret också i Måndags, det syns inte så mycket men det glänser lite rött i ljuset.

RSS 2.0