New

Lill Molly sov hos oss i natt, galen tjej det där. Hon satt fastklistrad framför vårat wii och pratade med sig själv i flera timmar. När hon hade åkt hem stack mamma och jag iväg till Uppsala, eller Gränby centrum och handlade lite. Jag köpte jeans, en skjorta och ett linne. Vi lunchade och åt god sallad och nu är jag hemma. Skönt att det inte blev så sent för nu hinner jag plugga lite biologi och kolla på blåsningen;)


Snabba cash

tja! Denna Lördag började med tidig fotbollsträning i Tierp, härligt. Jag vill verkligen åka till stan och köpa jeans och se snabba cash, men tror det blir svårt att komma i väg i dag så jag kanske tar och åker in i morgon.

Veckan gick väldigt fort och fysik provet gick bra, skönt de:) Har tränat massa fotboll och gymmat. Jag hatar min tandställning, två gånger den här veckan har jag gjort illa mig pga den. I dag köttade den upp hela underläppen så det börja blöda, uss!

hm

I dag är jag på ganska dåligt humör. Det känns så jäkla värdelöst att börja skolan, jag kommer inte orka plugga och det är nu det är som viktigast. Sen blir det ju inte bättre av att nationella proven ska göras.

Jag och mamma satt uppe till 3 i natt och kollade på paradise hotel, det är så sjukt kul. Jag har även kollat massa i dag. Åh morfar gjorde kanske världens godaste kaffe igår. Det var riktigt starkt kaffe med skummad mjölk och kardemumma:D


Freedag!

Det är Fredag, jag har i stort sätt tittat på Prison Break sen jag kom hem, nu lyssnar jag på musik och sen ska jag bara lägga mig i soffan och troligtvis somna där. Jag är alltid så trött på Fredagar.


Onsdag

Hej bloggen;) Dagen har varit mocket bra. Det kändes lite konstigt i morse att inte ha HK, men samtidigt skönt eftersom man slipper ett ämne och får mer tid för de andra. Henkes lektioner var som vanligt roliga/konstiga/bäst och vi hade muntliga nationella både i går och i dag vilket var ganska lätt. Varför jämför Henke första världskriget med tjej bråk i 7an:P? haha. Min kropp känns helt slut efter tre dagars hård träning men det är ganska skönt ändå, att ha kommit in i träningen. I morgon kommer morfar hit och hjälper mig med fysiken, jag ska försöka läsa lite i kväll också, av det jag förstår;)

Gårdagens

Dagens

Ny jacka

I Fredags åkte jag och Emma in till stan, hon skulle köpa skor och jag en jacka. Emma hittade ett par jätte snygga stövlar och jag sprang runt i alla affärer och försökte hitta en jacka. Jag kollade i flera affärer men hittade ingen bra, sen gick jag in på cubus och där fanns en varm snygg jacka som också var billig, perfekt;) Efter det gick vi och åt på kina. När vi skulle hem var det strul med tågen och fy vad jobbigt det var. Fick vänta länge på station i Uppsala och sen även i Tierp. Till slut kom vi i alla fall hem.

Igår började vi träningen, det var väldigt skönt. När jag kom hem låg Emma fortfarande och sov, men jag tvingade upp henne. Vi fortsatte sedan till familjen Kämpes hem. Sara kom och vi kollade film:)


Min kväll

Jag kan inte komma i håg när jag var uppe så sent som jag var i natt. Jag somnade väl vid 6 tiden i morse tror jag, så kan det gå när man umgås med sina vänner. Jag åkte i alla fall hem från Emma ganska tidigt i dag och min kväll kommer nog spenderas framför tvn, mamma köpte två nya filmer i dag och sen blir det nog lite städning också:)

hahah igår kväll så skulle mormor skjutsa mig till Emma eftersom att hon ändå skulle åka den vägen när hon skulle hem. Det var 25 minus ute och väldigt mörkt och helt plötsligt gick bilen sönder, vi hörde hur det bubblade om den och den började ryka. Eftersom vi inte kunde fortsätta köra så klev vi ut i ingenstans och mormor tvingade mig att gå och plinga på i närmaste hus för att vi skulle få värma oss (jag hade inte planerat att vara ute så jag var endast klädd i tunna jeans med hål i och en kort jacka) Tyvärr eller kanske som tur var så var det ingen hemma i det där huset, jag hade skämts att stå där inne. Bilen fungerade ju inte heller så det var lika kallt i den som ute. Folk måste ha tyckt vi var sjuka som sprang runt på vägen i små cirklar inlindade i filtar. När vi äntligen fick tag i mamma så dröjde det även en bra stund innan hon kom och hämtade upp oss. Tro mig, mina tår var verkligen på väg att gå av, jag tror aldrig jag har haft så ont och känt sån smärta pga kyla:O Men lite kul vare, en upplevelse. Det roliga var att kvällen innan när mormor och jag var på väg hem från Tierp så åkte vi längs Söderfors vägen som är ganska öde, så sa mormor -Nej sånt här är ju jobbigt med vintern, all kyla. Här ute skulle man inte vilja sitta fast:P


;)

Snart kommer mamma och mormor hem, så fortsätter mormor hem till Stockholm igen. Sen drar jag till Emma;)

Nya lite sådär halv stora jeans


Nu så

Japp, nu har jag sytt mitt första plagg och det var ju inte så svårt. Det blev en klänning av nåt slags skinn liknande tyg med ett siden band i. Sen ska jag fortsätta med kjolen:)

Dagens planer är väl inte riktigt bestämda, men jag tänkte träna och sen höra med Emma vad hon ska göra.


Morgon promenad

Hejsan i dag ställde jag kl på halv tio och gick ut och gick en lång promenad. Det är ju underbart väder ute. När jag kom tillbaka mötte jag mormor och nu har mamma gjort kaffe;)

Jenssen

Juste glömde berätta att jag fick en julklapp lite efter av Sara som jag blev jätte glad över. Amanda Jenssens nya skiva:D Hon är grym och det är bara bra låtar.

Film kväll

Förutom träning så har jag verkligen bara slöat i dag, skönt. Jag åt kanske världens godaste lunch, kyckling samt olika rotfrukter på plåt i ugnen och sen en jätte god vitlöks sås till de. Det går två filmer i kväll som verkar bra och båda börjar 9, jobbigt. Jude Law är i och för säg med i den ena så det får nog bli den;) I morgon ska jag kanske träffa Hillevi en snabbis och sen hem och träffa mormor:)

Äntligen har jag fått något att ha mina smycken på! Smart pryl


Bra dag

Tjenare, dagen har varit mycket bra:D Jag sov hos Sara i natt och vi kollade på Beck flickan i jordkällaren och på nån skit bra film med Jessica Alba (har för snygg kropp). Mamma ringde och väckte mig vid halv tio vilket var väldigt jobbigt men jag kom upp och sedan i väg till Stockholm för att fira mammas morfar som fyller 94 år i dag, konstigt nog så är han hur pigg som helst och väldigt modern av sig:P Melina följde också med, tråkigt att hon ska hem i morgon, hon har varit här ganska länge nu:) Jag och mamma har tränat å nu ska jag se film.

Å mormor kommer hit på Måndag då ska hon hjälpa mig med min symaskin jag fick i julklapp:D:D




hmm.. vad har hänt med mitt smink?


Jag kanske borde utöka min garderob med lite färger?

Hej där 10?

Hej, hm man sa ju alltid att det var "09", nu måste man säga 10 eller? skumt. Jag är i alla fall glad att mina vänner fick mig att följa med till Milla det var kul, väldigt mycket folk men det är ju bara skoj. Sara övernattade och vi kom väl i säng runt 3 tiden och vaknade nyss. I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra hade tänkt hjälpa milla att städa men har inte fått nåt svar än. Sen ska jag nog träna lite också.

Det blev knappt några bilder med min kamera i går, hade fullt upp med annat.


RSS 2.0