Score!

Ganska jobbig dag i skolan eftersom att jag fortfarande inte mår sådär jätte bra men jag kämpade mig igenom dagen och var väldigt duktig på matten. Blev väldigt glad över mina resultat på matte provet och sam provet. Julia (som får MVG på alla prov) var inte i skolan idag, så vi skrev till na och sa att hon hade fått g+ på provet och för att det skulle verka lite mer sannolikt så sa vi att halva klassen hade fått ig för att det hade varit massa missförstånd. Haha jisses vad arg och orolig hon va och när vi sa att jag hade fått ett poäng mer än henne blev hon skräckslagen eftersom att det aldrig skulle kunna ske på ett matte prov då jag är helt värdelös inom ämnet. Jag har nog aldrig sett människan så orolig vet inte hur många gånger hon ringde under lektionen, hihi.


Lite variation kanske. Tror jag bara har lagt upp cam bilder den senaste månaden, men nu hittade jag syrrans kamera. Synd att jag är så oteknisk så jag inte förstår allt man kan göra med den men äsch, pörskans.


Förstår fortfarande inte grejen med mina ögon. varför måste jag alltid titta åt olika håll och ha ett öga som är tusen gånger större än det andra? Ser lite smått efterbliven ut.


Sveriges snyggaste par

Jag har legat och läst Catjas blogg hur länge som helst. Hon och Andreas lär ju vara Sveriges snyggaste par!


Känner mig ganska så blek när jag ser denna brud

Onsdag

I natt kunde jag inte sova alls. Vaknade tusen gånger och gick in till mamma och böla och tog massa ipren. Min mage och min rygg gör så satans ont. Just nu sitter jag och dricker kaffe, vilket kanske inte är så bra  när jag redan har ont i magen men det går liksom inte att vara utan kaffe en hel dag. Eftersom att det inte finns något att sysselsätta sig med här hemma så har jag börjat titta på paradise hotel på tv6 play, det är väl helt okej men inte alls lika kul som förra sässongen, det var så jäkla skönt folk då.

tja

Jag har ont i magen, usch inte så kul. Har suttit och tittat på massa gamla avsnitt av glamourama hela dagen, ganska roliga tjejer speciellt Anna Hibbs! Igår va jag och Moa på bio, var nog en av dom konstigaste filmerna jag har sätt. Det enda som var roligt var väl att det i princip bara var massa tanter på bion som satt och skrek för att dom skrattade så mycket. Men det var som vanligt trevligt att träffa Moa.

Liten Birk

Idag var jag och Birk ute i skogen:)

Het

Nu jäklar

Jag hatar det här. Om jag misslyckas den här gången så vet jag inte vad jag gör.


Kaos

Ganska så värdelöst att det är som det är i klassen just nu, men men jag håller mig utanför för säkerthetens skull. Sitter på företagsekonomin och försöker räkna ut våra intäkter och kostnader, usch vad jobbigt.

När man arbetar hårt kan det behövas lite massage emellanåt.

Sound of silence

Nu har jag lyckats vara riktigt nyttig i två hela dagar, bra Freddis. Hatar att två dagar av nyttighet känns som två månader. Jag var i alla fall ute och sprang och förvånade till och med mig själv genom att springa bra mycket fortare än vad jag tidigare gjort. Morfar har hjälpt mig lite med matten och lagat god mat, kött och sallad. I morgon har vi förmodligen ingen samhällskunskap vilket betyder att vi får sluta tre timmar tidigare. Det kanske låter skönt!

Nu ska jag fortsätta med att analysera denna vedervärdiga bok! Inte precis en bok jag rekomenderar. Varför kunde vi inte fått läsa Ego girl av Carolina Gynning Roger?


Halloween party on a pirate ship

Vi planerar just nu ett halloween party på en båt som ska se ut som ett piratskepp, ganska tufft;)

Hola

Idag börjar jag kvart i tolv, ganska så skönt. Har en lektion, engelska i 2h och 35 min sen slutar jag. Resten av dagen kommer bestå av analys skrivning och matte. Ska förmodligen springa beroende på hur mycket tid jag får över. Jag vill ha , kaffe och en cupido sallad nu, skulle sitta fint. Idag är iaf Hillevi och Julia i skolan, igår lämnade dom mig ensam och va hemma i stället.

Herakles va?

Ska precis börja skriva på min analys av Herakles, känns sådär. Nu har jag i alla fall bara analysen, uppsatsen och matteprovet kvar sen äre lov. Jag har tillbringat helgen med Jens, riktigt trevligt. Vaknade halv 8 idag och tog en springrunda vid halv tio medan Jensan sov. Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan i morgon och sitta i tre timmar och lyssna på Helene när hon pratar om ja vad det nu är hon pratar om, har fortfarande inte uppfattat det.


Galet

Igår va vi borta 12 timmar,  helt galet. Åkte hemifrån 7 och kom hem 7. Skrev även prov från kl 3-5 15 A4, fick skrivkramp och va helt slut efter. Ville bara slänga mig i sängen när jag kom hem, men icke det var bara att sätta igång och läsa tyska som jag hade prov i idag. Aja snart helg, nej juste min helg kommer också att bestå av plugg! kväll får jag iaf träffa Jens, skoj. Sen trodde jag att jag var ledig i morgon men då har vi tydligen en trygghetsdag.


Kyligt

Jisses det här är sinnes. Jag brukar ha fönstret öppet mitt i vintern för jag hatar värme och tycker alltid att det är för varmt medan alla andra tycker det är kallt. Sen jag kom hem idag halv två har jag frusit så att det gör ont, helt galet. Just nu sitter jag med byxor, sockor, tjocktröja, halsduk, morgonrock och vantar. Det konstiga är att mamma och becca tycker att det är helt normalt varmt, fattar inte sitter och skakar.

Ja fullt påklädd som sagt

Lyckat

Ville bara säga att gårdagen var grym och att min Jens är underbar.

Frukost

Jag va jätte pigg när mamma kom in till mig vid sådär fem tiden i morse, kunde inte somna om så jag låg bara och väntade på att kl skulle ringa. Konstigt och inte särskilt likt mig. Känner att min frukost va väldigt nyttig idag ett glas oboy och ett glas cola, ja. Blir en kort dag idag men jag ska faktiskt vara duktig och åka in till skolan för första gången på en Fredag imorgon för att plugga matte.


Företagsekonomi

Sitter på företagsekonomin och jobbar med vårt företag, kan väl inte direkt påstå att vi kommer någonvart. Går in skit seriöst, just nu håller vi på att leta lägenhet. Karin busar som vanligt och Virre med. Baaara jobbig lektion.


RSS 2.0