pics


helg

Igår hade jag, Isa och Hampus filmkväll. Det är alltid lika kul att träffa mina fina underbara vänner. Idag har jag varit på kalas hos Jens bror och träffat trevligt folk och lilla bebin. Hittills har det varit en mycket bra helg och nu väntar fyra veckor praktik och sen lov.



en suddig bild på dagens outfit






storken

Första gången jag mobil bloggar;) sitter på storken just nu och dricker kaffe med tjejerna. Jag kom tre timmar försent idag, trodde att det nya schemat gällde från och med denna vecka men icke.

Tjej kväll

Hallå där. Igår åkte jag och mamma på 40års kalas hos familjen Kämpe. Det var jätte trevligt och god mat. På kvällen kom även Isa. Vi hade lite tjej kväll och kollade på Sex and the city. Nu ska jag sätta igång med pluggandet, jag har två prov i veckan...


Lite nya prylar i hemmet.


Bilder


matte måndag

Hallå där. I Lördags åkte jag hem till Eve och hängde med tjejerna, sen kom Erik och Hampus förbi. Vi satt uppe till halv 9 på morgonen och pratade sen hann vi väl sova sådär två timmar innnan Eve skulle åka. Nu har jag i alla fall äntligen vänt tillbaka dygnet, vaknade kl 10 idag har inte vaknat så tidigt på veckor. Nu ska jag plugga lite matte med morfar.


OTh

dom senaste dagarna har jag hängt med Sofia och Johanna, länge sen jag träffade dom, hade suuper kult! Nu ligger jag och jens och kikar på OTH och myser.



RSS 2.0