Torsdag

Nu har jag varit på sjukhuset och tagit massa prover. Morfar har varit snäll och skjutsat runt mig och nu har vi suttit och pluggat excell. Kanske ska ta och kolla lite på OC, det går inte en dag utan att jag tittar på det. Har drömt om det dom senaste dagarna till och med.



Glaaaaad

Hihi nu är jag jätte glad, mamma har bokat en resa till Alanya:D:D:D

OC

Å så skönt att vakna upp och slippa stressa till något. I vanliga fall kan jag inte göra något när jag vet att jag måste plugga, får dåligt samvete bara jag kollar på tv en halvtimme. Börjar morgonen med OC, å vad jag älskar det även om jag kan alla repliker utantill så tröttnar jag inte. Funderar på att ta en promenad senare, känns jobbigt att jag inte har tränat på ett tag, men en promenad ska jag nog klara av.

Jens jansson<3

Jens Nils Yngve Jansson<3

hihi

.....




Spegel

Spegeln vi har i hallen skulle jag verkligen vilja ha i mitt rum. Undra om mammsen märker något om jag tar ner den..




Så skönt!

Igår grät jag ur mig all stress tror jag. Fy fasiken vilken helvetes vecka det har varit. Verkar som att alla tjejer i klassen har känt likadant. Jag har fått så ont i magen av all stress och nervositet och det tillsammans med kaffet har gjort att jag fått magkatarr så igår fick Jens ligga och trösta mig, fick inte i mig nån mat pga att det gjorde så ont och det är inte likt mig kan jag lova.


Idag ska jag kanske ta tag i garderoben, känns som att det behövs!







Några favoriter!


Tisdag

hej hej. Den här dagen har faktiskt varit helt okej. Marika har drygat lite men annars har det varit bra. Det känns jätte konstigt att jag inte är stressad jag har tre prov, läxförhör och ett föredrag men ändå känns det helt okej (förutom data skiten). Har suttit på tåget och diskuterat framtidsplaner, politik och ekonomi med Julia. Nu ska jag  plugga massa ekonomi till imorgon.



Såhär såg jag ut idag. + ett par bruna kängor





Tänkte visa  några plagg som jag köpt på second hand.

träna

Jag försöker hitta på nåt sätt att träna på, ut och springa känns lite tråkigt så jag ska väl kanske släpa in crossen.

Vi åt jättegod middag hemma hos morfar igår, men nu ska jag väl ta och försöka vara lite nyttigare igen.


Hiihi

Igår var vi och kollade på friskolekampen och Thoren var grymma! Jag och Hillevi skrek så att vi nästan tappade rösten. Skönt att jag är ledig idag.

Jag drömde fyra olika drömmar i natt, herregud. En var riktigt konstig. Hillevis mormor hade dött(usch hemskt, jag älskar den lilla knubbisen) och Hillevis syster ringde till mig och sa att allt var mitt fel fast jag hade inte en aning om att hon var död. Så åkte jag hem till Hillevi och Hillevis mamma tyckte tydligen också att det var mitt fel. Sen helt plötsligt kom Hillevis pappa in och frågade om dom skulle åka till Leksand så dom lämnade mig och drog. Jag var tydligen kvar i Hillevis rum och helt plötsligt ligger Isa och Hampus bredvid mig i Hillevis säng medan Jenny Wallinder har en lektion för oss. Hon stod helt naken och skrev på en skoltava och Isa viskade till mig att vår nya lärare (alltså Jenny) hade nice röv. Haha. Sen ringde Hillevis pappa till mig och sa att hela deras familj hade förvandlats till fiskar och att dom åkte i en jätte stor fisks mage till Leksand. Så jag var tvungen att åka till Leksand för att hjälpa dom ut ur den stora fiskens mage. När jag hade fått ut alla småfiskar (hela Hillevis familj) så låg dom marken helt döda så jag var tvungen att kasta i dom i vattnet igen sen hittade jag dom inte. Haha det värsta var att jag typ började gråta för att jag tydligen hade dödat Hillevis mormor och sen hade jag inte lyckats rädda hennes familj (fiskarna).

Jag måste ju ha nåt fel som drömmar såna sjuka drömmar.

Usch

Idag är ingen bra dag. Jag ooooorkar inte

Färgat håret

Det jobbiga med att färga håret mörkt är att man måste färga det så ofta. Jag färgade det för någon månad sen, men nu var det dags igen så mamma var nyss snäll och hjälpte mig.



Hola

He.. he ... he stor bloggare Fredd här;) Nej men fullt ös har det varit. Maaaaaaaaaaassa plugg som vanligt och just nu är det mer än någonsin. Idag åkte jag faktiskt in till skolan för att skriva ett matteprov och plugga lite företagsekonomi. Känner mig helt slut efter veckan så nu har jag lånat massa filmer av jens som jag ska somna till, sen är det bara att kliva upp tidigt imorgon igen, fotbollsträning.

Kult att min mamma håller på att konstruera ett eget marsvinshus, vad det nu är? Hon har stört mig i mitt film tittande med allt sågande och spikande. Får se vad resultatet blir haha.


Tänkte visa lite prylar jag har köpt på loppis till mitt rum.
Jens var elak när jag visade sakerna.

Jag: Kolla vad jag har köpt idag, visst var det fint!
Jens: Ehhh.. Ja om du vill kan du ju få min mormors gamla kläder på samma gång?





RSS 2.0