Usch

Det känns inte så bra just nu, är arg...

Idag har jag åkt med mamma och morfar till valbo för att köpa de sista julklapparna. Jag har städat massa och nu ska jag titta klart på Dear John och sen sova.



Såhär såg jag ut idag...


Söndag

Nu är idet Söndag igen... Jag ska snart klä på mig täckbrallorna och dra ut i skogen för att hugga gran. Igår åkte jag och mamma till Stockholm för att handla julklappar och hämpa igelkotten till Becca (usch) så det blev ingen träning igår. I fredags var vi på föreläsning, den var helt värdelös. Jag åkte in lyssnade på en timmes värdelös föreläsning och åkte hem igen, ganska värdelöst. Följde med Lina hem och gymmade med henne och Erik.

Fredag:

träning: 1,5 h på gymmet

kost:

frukost: kalkonmacka och turkisk yoghurt med bär

lunch: gröt

mellanmål: banan

Middag: kycklingsallad


Lördag:

träning: ingen

kost:

frukost: En kalkonmacka och banan

lunch: kycklingsallad

kväll: smoothie och en halv fullkornsmacka

Föreläsning

hallå, idag är jag inte ledig men det känns ganska bra ändå. Alla 1or ska in och lyssna på en föreläsning som börjar kl 12. Jag trodde den skulle hålla på till 5 men förmodligen slutar den 2, skönt. Sen ska jag hem och gymma och ikväll blir det en massa plugg, sen kommer nog Jens också. Jag är ganska stolt över mig själv, jag har börjat äta fullkornsknäckebröd utan smör och med kalkon. Trodde aldrig att jag skulle kunna ta bort smöret helt men det va helt okej om man har te eller kaffe att doppa i :) Jag har verkligen panik just nu, har ingen aning om vad jag ska handla för julklappar det är så jäkla krångligt!

Gårdagens:

träning: Styrka, 1,5 h fotboll, powewalk med Lina

kost:

frukost: knäckebröd med kalkon och gurka

lunch: yoghurt och banan

mellanmål: nötter

middag: blomkål, tomat och kött


Onsdag

Hejsan. Långdagen har varit helt okej, mitt föredrag gick bra. Roger är så dum han tror att alla hans uppgifter tar en halvtimme att göra men hela klassen gör klart dom på 5 minuter så därför får vi gå en timme tidigare. På företagsekonomin var jag duktig, gick och satt mig själv och läste i 2,5 timme. På samhällskunskapen skulle vi göra ett grupparbete där vi behövde fota, så jag fick åka hem kl 3 i stället för 5, ganska skönt. Vilket även resulterade i att jag hann med att gymma. Skulle egentligen powerwalkat eftersom att jag skulle komma hem en halvtimme innan gymmet stänger, men det var skönt att jag fick gymma i stället. haha jag tvingade med mig mamma, det var lite kult men hon va duktig;)

Jag har hittat en riktigt bra blogg. Blondinbellas nya personliga tränare. Kikade lite på några av dom hon har hjälpt och det var helt sjuka resultat på bara 10 veckor!
Dagens:

träning: 1h på gymmet

kost:

frukost: gröt och fullkornsknäckebröd macka med skinka

lunch: banan och en knäckemacka

mellanmål: nötter

middag: ägg, fetaost, rödlök och gurka


Tisdag

Hejsan, Idag har jag varit på bra humör. Jag fick sova till kl 8 och började skolan kl kvart i 12. Jag var dock inte särskilt glad eftersom att vi skulle ha engelska med Marika, men då säger hon att vi ska kolla på film. Kul tänkte jag, hoppas det inte är nån skitfilm som det alltid är. Nej vi fick titta på hennes favorit film, Love actually:D Jisses vad glad jag blir, hur underbar är inte den då. Vi fick lite frågor som vi skulle svara på och sen fick vi sluta. Det kallar jag slappt. Matilda följde med mig hem för att gymma, gick riktigt bra. Nu ska jag läsa på till i morgon, ska hålla mitt föredrag.

Veckans inplanerade träning
Måndag: fotobll
Tisdag: Gymma
Onsdag: powerwalk och styrka
Torsdag: fotboll
Fredag: gymma
Lördag: fotboll
Söndag: vila, kanske en powerwalk

dagens:

träning: 1,15 h gym

kost:

frukost: gröt

lunch: mandlar,, russin och hälsofil

mellanmål: mandlar

middag: gröt


läskigt

Ojdå, har inte bloggat på ett tag nu, jaja. Dom senaste nätterna har jag haft hemska mardrömmar. Först drömde jag att jag åt en tårtbit, jag vaknade och var jätteledsen, trodde jag hade förstört allt. I nästa dröm åt jag glass på mcdonalds. Haha nåt fel är det. Och nu ska syrran och Maja baka morotskaka, det är det godaste jag vet. Kuuult:D nej.

Idag tvingade Helen oss att gå på museeum och försöka göra massa omöjliga uppgifter. Tittade på massa uppstoppade djur. Jag blev bara irriterad på na.


Torsdag

Just nu sitter jag hos Jens, jag ska tvinga honom att plugga. hihi. Å herregud jag kunde verkligen inte koncentrera mig på träningen. tränarnas 6åriga dotter satt och sjöng i ett hörn hela träningen samtidigt som hon lespade - när jag var liten så var jag dum, det vet jag. När jag skulle kissa så sket jag. Hahah gud så skoj det var.

dagens:

träning: fotboll 1,5 timme

kost:

frukost: banan, mango och nötfruktsallad

lunch: turkisk youghurt med blåbär och hallon

mellanmål: nötter

middag: ägg och sparris

Onsdag

Hej. Jag och Jens ligger och tittar på Harrry Potter, myysigt. Idag har jag haft ont i munnen och i halsen, mina kära blåsor är på återbesök, det lät lite äckligt men så är det. Synd att jag bara hinner vara utan dom i ca en vecka sen är dom tillbaka igen. Idag fick jag reda på vad jag fick på min natur uppsats, vilket gjorde mig lite gladare;)

Dagens:

Träning: Fick bli en promenad eftersom att jag inte är på topp. 45 min power walk

Kost:

frukost: gröt med mandlar

mellanmål: russin och mandlar

middag: blomkål och morötter




Funderar på att köpa en pälsjacka kanske?

RSS 2.0