Fixar

Hej hej. Idag har jag fixat massa, kom hem från Jens vid halv 1 och sen dess har jag hunnit skriva 3 sidor på min rättegång och bytt rum med syrran. Det är inte klart på långa vägar men det blev faktiskt riktigt bra. Nu ska vi snart äta nåt hoppas jag, dör av hunger. Adioso



Ett mirakel har inträffat

Jag är tönt jag vet.

Jag har haft samma vikt så länge jag kan minnas, eller ja iaf de senaste 2 åren tror jag. Nu har jag lyckats gått ner nästan två kilo, visst det är inte så mycket men för mig som har väldigt svårt att gå ner i vikt och som även har PCOS så är  det riktigt bra. Åh vad glad jag blir!

Det har varit mycket träning på sista tiden, annars har jag som vanligt inte sysslat med något särskilt. Plugga, träna och vara med Jensan.

mamma håller på med middagen. Det blir kyckling med cocos och sallad.


Söndag

Idag har jag och Hillevi faktiskt varit väldigt aktiva. Vi har nu fått ihop mer än 6 sidor;) Hon åkte precis hem och lite senare kommer Jens.

I går va jag på två kalas. Min pappa som fyllde 61 och min Moa som snart blir 18. Båda kalasen var riktigt trevliga. Jag fick även träffa min kusin för första gången som nu är 1,5 år och han var såååååå söt.

Gösta heter han, men kallas Gösen hehe

Pluggdag

Tjenare. Jag och Tussan sitter och pluggar. Har varit iväg till Ica och shoppat nu sitter vi och klunkar cola och läser om muskler och anatomi.


RSS 2.0