Halluu

Äntligen, i morgon får Hillevi byta till vår klass. Känns som att vi har väntat länge nu. I dag fick vi äta på vår nya skol resturang och den var grym! Hur fint som helst var det så de va lyckat. Jag har suttit och pluggat lite politik och snart ska jag gå över till Julia och förbereda lite inför vår redovisning i morgon:) Känns som att vår lantis humor inte riktigt passar in på Jensen, men dom får vänja sig!



Funderar på att kanske lägga i lite mer blonda slingor. Tänkte att ni ville veta bara.

Tänk att jag har världens bästa vän

Ville bara säga att min Hillevi är helt underbar!

ångest

Usch nu är jag på sådär extremt dåligt humör igen. Orkar ingenting och blir arg och ledsen för minsta lilla. Varför är jag så känslig, orolig och ängslig? Sen står det en påse kvar glömt godis här och lockar på mig vilket gör allt ännu jobbigare. Tror jag tar och slänger den och lägger mig under täcket och försöker glömma det jobbiga.

Niet

I morse blev jag och jens väckta kl 7 av att det kom nån jäkla rörmokare och rev ut badrummet, skoja inte att jag blev sur. Jag hade ställt kl på 9 så vaknar man 7 och kan inte somna om, underbart. Sen vägrade Jens att slänga ut honom och då blev jag ännu argare. Men men vi började skolan halv 1 och slutade kl 5, va riktigt trött när jag kom hem. Nu sitter jag och Julia och dricker te och ser på film.


Irriterad och less

Just nu är jag bara arg och ledsen och jag har verkligen ingen lust att gå till skolan i morgon. Jag orkar verkligen inte vandra runt i skogen och bygga vindskydd och sova på bar mark! Å så värdelöst.

Slut på det roliga

Ja, i morgon börjar jag gymnasiet vilket känns lite overkligt. Det har gått så jäkla fort! Jens åkte hem för ett tag sen och resten av dagen kommer gå åt till att välja kläder och spela match;)


Helvete

Fel av mig

RSS 2.0