Det är dags för Söndagsmys

Synd att det inte riktigt passar. Nej den här dagen har varit helt värdelös, jag har för det mesta legat nerbäddad i sängen, frusit, ätit fruktsallad, pluggat och bara varit sur. En sak har varit bra i dag, min brun utan sol ser okej ut för första gången nästan inga fläckar alls, utom på hälen men jag får hoppas på att ingen drar av mig sockorna.

Jag kom på att det snart bara är en månad tills åker till London, heeelt underbart:D Nej nu ska jag skala en appelsin och se om det finns nåt bra på tv.

Nytt


Fredag

I dag är det Fredag och jag tror att jag ska vila från träning, men i morrn är det fotboll som gäller;) Jag blev sugen på kladdkaka nyss så jag ställde mig å baka, men det var inte så gott som jag trodde, tråkigt. Aja jag ska väl sätta igång med städningen och kanske göra lite soppa.


Nervsystemet...

Sitter och försöker skriva klart mitt PM i Biologi och det är helt ointressant. Snart ska jag gå och packa lite träningskläder. Inte får jag i mig nån föda heller, jag får leva på nyponsoppa och smoothies tills det går över.

Dagens planer
-Plugga
-Träna med Emma
-Plugga

Hm..


Moting

Jag och Moi kom nyss hem från ett 2,5 h pass på gymmet;) söönt! Dock värker min mun. Kanske kommer en vacker bild sen på mitt nya fina smycke;) Nej fy fan..


Dagen före... Uss!

Å nej! Jag fick nyss ett sms från folktandvården att jag ska dit i morgon och sätta in tandställning i övre käken också:O Vilket underbart lov jag kommer få. Inte kunna äta, få en massa sår och en jäkla huvudvärk! Kan ju inte påstå att det är särskilt vackert heller.

Nu, lite oc

Det blev en kul och skön kväll hos Sara i går. Vi lagade mat och tittade på Prison Break. I morse vaknade jag upp hemma hos Sara av att de sjöng för hennes mamma som fyllde år, vilket betyder att det bjöds på kakor och tårta. Fick även dit mami på lite fika;) Resten av dagen har spenderats i sängen och framför tvn. Hade tänkt gå och lägga mig men blev pigg igen så jag ska väl slå på lite oc.


Lördag

Hejsan träningen i morse blev inställd. Tråkigt men vädret var inte på topp kanske. Jag ska i alla fall till Sara i kväll och ha det skoj:)

oj!

Sjuka flickor?http://www.youtube.com/watch?v=zXCDv0IorMQ


I can´t take my eyes off you

Stämmer!

Tacos kanske lindrar smärtan

Eller inte, det är ju ganska starkt. Men mkt gott så jag tror att jag och mamma går och handlar lite tacos till middag. Jag sov bara till halv 10 i dag, sen har jag kollar på tv och skrivit lite på min analys som jag förmodligen måste skicka in till Henksing i kväll. Kanske ska köpa hårfärg också, råttfärgade utväxter är inte att leka med! Min magkatarr börjar gå över tror jag, eller så känner jag inget för tabletterna. Det har i alla fall varit en skön pyjamas dag för Fredd.

Inte på topp:(

Nej usch hörni. I morse gick jag upp och mådde illa, vilket händer nästan varje morgon men det brukar gå över efter ett tag. Jag åkte i alla fall till skolan men mådde illa hela första lektionen och det kändes som att jag skulle spy. Jippi, magkatarr igen. INGET mer kaffe och inge mer stress. Mamma kom och hämtade mig och sen har jag sovit hela dagen. Inte alls kul.

Jag vill se Petras nya frilla!

Fruktsallad

Oh jisses vad jag är bra på fruktsallader:D Gjorde nyss en väldigt god sådan med jordgubbar, kiwi, banan, appelsin och lite nötter å russin. I dag har jag varit i skolan och Onsdagar är värst, men konstigt nog klarar jag av dom i alla fall. Eller förra Onsdagen åkte jag hem efter lunch för jag blev så arg på Henke (förlåt Henke men du retar upp mig en aning ibland). Jo det är så att Henke skulle faktiskt kunna läsa det här. Jag vet att han har läst Isas blogg satt;) När jag kom hem var jag riktigt trött så jag la mig i soffan och slog på tvn, sen har jag vart på en skapligt hård fotbollsträning, mocket sönt. Juste i går fick jag och Moa hjälp av en väldigt schysst snubbe på gymmet. Han hjälpte oss att lägga upp ett tränings shema, så nu jävlar Mooi ; D

Gotti.

God natt

God natt mina små pullor. Sov så gott så hörs vi i morrn.

Hampus skrämmer mig... :P

oj oj

Haha, i dag fick vi se en teater i skolan. Det var bland det roligaste jag har sätt, jag skrattade så mycket att jag grät. Det var nog den första teatern i skolan som man har fattat någonting av. Den var bra och vääldigt rolig;)

Historia förhöret gick bra och dagen var helt okej. Juste, jag skrev ett inlägg igår kväll men det blev nå fel så det kom aldrig upp. Men jag och Moa gymmade i alla fall 2 timmar i går och hon kommer hit i dag också tror jag och tränar lite till. Sen är det väl bara plugg som gäller och kanske lite städning, men bara kanske;) I dag är jag glad, vet inte varför men det känns bra!

Fröken Fanny

Mr Luffs

Geografi

Hallå där. Just nu sitter jag och letar fakta om Saudiarabien. Vi ska välja två länder i Asien, skriva ett pm där vi ska ha med fakta och jämföra dem. Ganska kul faktiskt. Kom på att jag har en jätte bra artikel hemma som jag ska ha med i mitt pm om hur kvinnor i Saudiarabien behandlas. Kommer gå galant;) Dagen har varit bra hittills, förutom att jag har lite ont i magen och blir retad av Bodil.. Snart lunch, det är väl antagligen något snuskigt som vanligt. Hejdå!

hahah

Fick nyss ett liite rolig sms av Hillevi

: Du är och kommer alltid förbli min bff! Från kattstreck till gummisnoddar så är det alltid du och jag. Hur annorlunda 96 jeansen än blir, hur mkt våra fjällräven jackor än sväller så är det alltid du och jag 4 ever oss två. Jag har fixat en dunk hb till i helgen och i morrn kanske vi kan klä oss lika?? Korta mjukisshorts och magtröjor sen gummisnoddar och hårvax såklart. Ses i skolan i morrn. Vi skolkar hela dagen. Jag har tolv omprov efter skolan som jag tänker kugga på. Nu ska jag ringa RP. PUuuuussss<33 u and me forever älskarej biatch.


Haha känns som att hon fick med det mesta där;) Bra Hillevi!

Alla hjärtans dag

Vi gick hem ganska så tidigt i går, runt 1 nång gång. Observera GICK det var is kallt och värkte i tassarna. Jag kan väl inte precis säga att jag är van att gå i höga klackskor, nej man ska alltid ha med sig ett par sköna skor i väskan. Vi sov länge i dag och när jag och hillevi vaknade hade Sara redan åkt hem, jag förstår inte hur hon orkar gå upp så tidigt. Fanny kom och gjorde oss sällskap med en stor godispåse;). Efter att tjejerna har åkt hem så har jag sovit lite till och pluggat. Kanske inte världens roligaste alla hjärtans dag, men men.


Lääänge sen

Hej, jag har inte bloggat på vääääldigt länge nu. Har inte mått så bra, inte orkat och inte haft tid. Men nu känns det som att jag är igång igen;)

Ja vad har jag gjort på sista tiden. . . Jo jag har pluggat och tränat och pluggat och tränat och ja inte mycket annat. Känns väldigt väldigt bra att Hillevi och jag har börjat leka igen. Hon är ju trots allt helt underbar och svår att klara sig utan. På sista tiden har jag varit helt inne i serier, eller det är jag alltid men extra mycket nu. Det känns jätte konstigt att inte kolla på Paradise längre:O Har suttit och sett om lite på tv6 play. Lite kul att Jackie vann, den mest blåsta människan i programmet:p.

Skolan var riktigt bra i dag. Jag var hemma hos Isa och pluggade i går och vi när jag skulle hem bestämde vi att vi skulle försöka sitta uppe hela natten och plugga. Om man inte svarade när den andra skrev godnatt utan hade råkat somna så skulle man få tugga vägg. Som tur va så gick det bra, jag gick väl å la mig vid 1 tiden, men det var kämpigt att hålla sig uppe så länge. Jag fattar inte varför jag blir trött så tidigt på kvällarna nu. I sjuan kunde jag sitta uppe till 2 utan problem Men i alla fall så var jag inte särskilt trött i skolan, tur de eftersom att det var prov plus att jag skulle sitta och sälja fika. Det kom i stället på eftermiddagen, så jag sov från halv 3 till 5 när jag kom hem.

I morgon är det fest och jag tror att jag har bestämt outfit, kanske blir nån liten ändring;)


RSS 2.0