Duktig tjej....

Vad har jag för fel? I dag har vi frilufsdag eller vad det nu heter och jag hade sätt fram emot de. Vi hade sovmorgon till 9 och självklart glömmer jag bort det och går upp kvart i sex. Jag kom på det efter en timme sådär som tur va. Det jobbiga var att jag sedan missade bussen vilket nog aldrig har hänt mig. Känns ganska värdelöst att komma en och en halv timme försent till en badminton turnering. Så nu sitter jag här och kollar på glamourama, funkar de me;)

Ballongmage

Min mage är väldigt konstig måste jag säga. Varje gång jag har ätit något eller druckit kaffe så ser jag gravid ut. Den blir jätte spänd och helt rund så blir det jätte jobbigt att gå. Och går man till doktorn säger dom bara att jag har magkatarr och ska sluta med kaffe, synd att det inte funkar bara! I dag har jag gjort tre prov och haft en redovisning känns lite mycket, men det är grymt skönt att ha det gjort. Nu har jag bara glosor kvar vilket inte brukar vara så jobbigt sen har specialdag på Torsdag då jag ska ha idrott hela dagen plus att vi får sovmorgon;) Sen ledig på Fredag perfekt. Mamma kom precis hem med en solo tidning till mig och hon hade även köpt nån film som vi ska kolla på i kväll.

Gymnasie knas

Ja nu är det lite jobbigt för min del känner jag. Har varit sten säker på mitt val tills nu satt nu ska jag byta, men jag måste ha hjälp och det börjar bli ont om tid. Hm, bara jobbigt jag orkar inte hålla på. Får hoppas på att det löser sig.

Härligt att jag inte somnade för en kl halv tre i natt och gick upp halv sex, inte säskilt mycket sömn för lille Fredd. Men jag ville ju vara vaken när mamma och Becca kom hem sådär vid 11 tiden. Sen satt vi ju och prata hur länge som helst plus att jag skulle plugga och sen gick det självklart inte att sova eftersom att det var tretusennihundrafemtiotvå plus grader i mitt rum. Jag var riktigt nära på att somna sådär vid halv 2 tiden men då ringde nån jävel med dolt nummer på mobilen. Vilken normal människa sitter och ringer med dolt nummer kl halv två på natten på en Söndag och sen bara lägger på. Måste vara nån som vill förstöra för mig.

Dating in the dark

Jag och Sara har bara slöat hela dagen, jag har städat lite eftersom att min älskade syster och mamma kommer hem från Egypten i kväll. Har inte träffat dom på två veckor och nu saknar jag dom riktigt mycket. Just nu sitter vi och glor på dating in the dark och en av tjejerna är verkligen så jäkla dryg, jag klarar inte av att se henne. Hon pratar störigt och hon vill inte träffa en kille som inte är helt beroende av böcker. Det är det enda hon snackar om. Åh böcker, vilken är din älsklings författare. Sen säger hon att man är osmart om man inte hela tiden läser böcker. åh vilken hemsk människa. 

Det va riktigt trevligt att träffa klassen igår. Kul kväll med underbara människor.

Shopping


bilder


London resan

Nu är jag hemma från London ungefär 4 dagar försenad, vilket absolut inte gjorde något för mig eftersom att vi fick lite extra tid i underbara London. Jag har verkligen haft världens bästa vecka med världens bästa mormor, oj vad vi har skrattat´, shoppat och haft det bra. Första tre dagarna bodde vi på Camberland som ligger mitt på Oxford street. Det var riktigt snyggt, men kanske lite stelt. Frukosten däremot var MUMS! jag har ätit så himla mycket gott. Andra hotellet vi bodde på var betydligt bättre och mysigare. Där fick vi två rum;) ÅÅH jag vill tillbaka!  nåt som va riktigt jobbigt va att stå ute kl 4-6 på morgonen och frysa häcken av sig i väntan på flyget.


hotell nummer 1

Packar

Nu har jag inte bloggat på ett tag, har inte orkat bara. Det har varit ett väldigt bra lov med mycket fotboll och mycket sömn. Nu har mamma och syrran landat i Egypten och på Onsdag åker jag ner till Stockholm och sover hos mormor sedan drar vi till London på Torsdag. Det är riktigt svårt att packa, jag vet inte alls vad jag ska ta med. 

Färgat och klippt håret har jag också gjort, bort med allt det slitna.


Skön dag

Hm det var väl kanske inte riktigt så kul i går som jag hade tänkt mig men men. Jag åkte hem med Petra och Tove redan vid 1 tiden, va väldigt skönt att komma hem och sova. Blev ganska less när någon på dansgolvet spillde öl i mitt hår...  

Jag har städat, varit ute och gått med mamma och köpt hemköpssallad i dag. Dagen har gått väldigt fort tycker jag, men det har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt.

Nytt

Fredag

Hallu. I dag vaknade jag ganska tidigt. Först 8 sen somnade jag om och vaknade igen vid 9. Mamma låg till och med och sov när jag steg upp för att göra frukost. Jag har redan hunnit med att handla massa till i morgon, fått en liten morfar på besök och lite städning. I morgon åker vi som vanligt till Stockholm på förmiddagen och träffar släkten, sen på kvällen blir det fest. Kommer bli super kul!


RSS 2.0