Trött tjej

Kvällen hos Matilda var riktigt trevlig, kom väldigt mycket människor dock men det var bara trevligt. Efter att jag hade försökt sova i en timme så kom mamma och hämtade mig, Lina och Erik sådär vid halv tre tiden. Jag tycker att jag var ganska duktig som gick upp kl tio för att möta Hillevi och köpa frukost. Nu ligger hon och sover på min soffa vilket hon har gjort i några timmar.

söt


Don´t stop believing

Skoja inte att det är kaos här just, hittar ingenting. Hur glad tror ni att jag blev igår när jag upptäckte att det inte fanns nån dörr till mitt rum då! Så nu måste jag fixa en sån också. Hade tänkt städa lite och leta fram något att ha på mig ikväll då jag ska hem til Matte;)

Hungrig

Kul att det inte finns nån frukost i hushållet. Min mage kurrar och jag är jätte hungrig. Allt från skafferiet är nedpackat och kylskåpet är i princip tomt de med. Att gå hela vägen till Ica känns ju jätte jobbigt, får väl försöka tvinga mamma att göra de. Japp i dag börjar vi flytta in saker i huset, usch vad jobbigt kan man inte bara komma dit så står redan allt i sin ordning.

Helt slut

Okej, jag är så jäkla trött efter första träningen, men oj så kul det var. Innan jag blev sjuk för ungefär två veckor sen så sprang jag ju nästan två gånger om dagen, men sen var det så jobbigt att komma i gång igen efter förkylningen.

I dag har jag klarat av en massa viktiga saker, blir nästan lite stolt över mig själv;) Jag och Hillevi har även varit skabbigare än skabbigast. Inte för att det är något ovanligt men tänkte att ni ville veta i alla fall. Vad händer mer i Falkens liv, jo jag har skämt ut mig satan två gånger på en vecka och varit på två lite för galna fester.

Lite blandat













Eclipse

Igår hade vi verkligen jätte trevligt hemma hos Sara. Massa bad och grillning med roliga människor. Som vanligt blev vi jätte trötta sådär vid tolv tiden, men det gick över när vi satt oss och snackade i Saras kök. Där satt vi i nästan 5 timmar och bara pratade sen sådär vid halv 6 satt jag och Hillevi oss på mopeden och åkte hem till henne där vi satt oss på altanen eftersom att det började bli ljust;) När vi väl somnade så sov vi till kl 3, mamma kom och hämtade mig sen åkte jag, syrran och mamma och såg eclipse oj vilken underbar film!



Bra länge sen

ops.. jag har inte skrivit på väldigt länge. Man kan väl säga såhär att jag har haft annat för mig? nej. Men nu börjar jag känna att det är sommarlov, dock är det väldigt svårt att njuta av det när man saknar alla så mycket. Klassen, alla lärare mm. I Måndags åkte jag, Hillevi och Sara till Saras stuga på Toften. Det var underbart väder och vi solade, badade, grillade och fiskade (vilket var första gången för mig) och jag blev arg när jag inte ens fick en enda liten mört när jag till och med hade pinat mig själv till att ta i en slemmig mask. Mamma och jag tog en powerwalk såhär på kvällskvisten och nu sitter jag här med min kaffekopp, väntar på Hillevi och längtar till Lördagen.


RSS 2.0