Hos Isa

Hallå där. Just nu sitter jag hos Isa och kollar på en massa bilder från aspenskolan genom åren och snyftar lite. Usch vad hemskt att lämna min älskade klass och mina lärare. I morgon är sista dagen och det känns så sjukt. Jag ska hjälpa Isa med hennes löshår och i kväll ska jag träna ännu mer på att gå i mina kläder jag är verkligen nervös.


Hittade en bild på mig och Sara på Isas dator, yeah!


Tjejkväll

I dag stannade jag hemma, kände att jag inte orkade åka till Stockholm och knalla runt när jag är sjuk. Jag har i stället ägnat mig åt att träna på att gå i mina balkläder vilket verkligen behövdes. Nu har jag tagit en tablett och sitter och lyssnar på CCR, snart drar jag hem till Eve på en lugn tjejkväll:)


packa

dagen har varit riktigt bra förutom feber och halsont, men det går över med lite tabletter. Vi fick äta god lunch med etferrätt;). I morrn ska vi till Stockholm med klassen sen efter det till Eve satt jag måste packa massa saker nu. Jag hämtade i alla fall hem klänningen igår och den är verkligen jätte fin.



sjuk

Usch! Det är verkligen fel tillfälle att bli sjuk och jag är sjukare än någonsin. Feber, snorig och halsen gör så ont satt jag knappt kan prata. Jag har inte varit ute på hela helgen, har knappt rest mig från sängen. I dag måste jag dock ta mig till Stockholm för att testa klänningen, förstår inte hur jag ska klara att att gå ut i denna värme när febern redan gör så att jag svettas ihjäl.


heh... snygga(a)?

Joaquin Phoenix


Jude Law

Glad

Det har varit en grymt bra dag och jag är så glad. Nu har jag precis druckit mitt kaffe och sitter och tittar lite på skivkontraktet 2010, Hanna Westman är verkligen duktig. I morgon måste jag ta med min kamera till skolan, vill ha så många minnen som möjligt men det är så jobbigt att leta efter den där jäkla laddaren! I dag tränade vi till avslutningen med Petra, det gick väl okej. Bättre än vad jag trodde iaf;)

RSS 2.0