En liten Fredrika

Nu ska jag lägga mig och läsa solo. Mamma var på föräldrar möte i dag vilket betydde att ingen kunde laga mat. Det enda jag kunde hitta hemma var köttbullar och makaroner vilket inte är särskilt gott plus att man kan ju inte äta makaroner utan sås så jag ställde mig och stekte på palsternacka och majs. Kanske ska bli kock?

Hittade en söt bild på mig själv som liten. Fina former:)

eh?


Måndag

Måndag igen, skönt att det är slappt i skolan iaf. I dag har vi kollat på två filmer och inte mycket mer, eller jo jag blev irriterad när min spanska lärare tvingade oss att sitta och prata med henne på spanska för att lättare se vilket betyg vi skulle få. Första spanska provet fick jag två poäng från mvg och det som jag fick tillbaka i dag fick jag mvg på. Varför kan hon inte bara sätta ett mvg i stället för att hålla på med massa förhör, nu kommer jag ju inte få det betyget jag vill ha eftersom att det inte gick särskilt bra. Helt oförberett också. Mycket intressant att läsa jag vet, men jag blir så less.

Något som är väldigt bra är att Petra (vår förr förra musiklärare) har tagit över träningarna till vår avslutning, Fredrik vägrar ju komma tillbaka satt det är ju tur att nån vill ta hand om det.

en vän

Stockholm

Hallå hallå. I går åkte jag och Hillevi till Stockholm och jag hittade det jag behövde. Bal handskar, skor, mors dag present, en jättebra foundation från make up store och en skjorta från hm. Riktigt trevlig dag förutom att det ett tag regnade och blåste så mycket satt mascaran rann och det droppade från håret plus genom blöta skor.

bilder

tagna av Emma och Isa?


Just nu så...

SAKNAR jag min underbara Hillevi
vill jag ha sommarlov
vill jag inte vara skadad så att jag kan spela fotboll
vill jag ha tillbaka min telefon
vill jag bara kunna slänga mig på soffan och skita i allt plugg

Aja när den här veckan är slut så har vi i alla fall inget kvar att göra, ÅÅÅHHH så skönt skoja inte att jag ska fira det. Kanske med en stor tårta och massa godis, hmm låter bra. Jag är glad för sam provet gick toppen(tror jag iaf), Mvg på mitt Pm och Engelskan gick också bra, ska göra andra delen i morgon:) Nu är det spanska tills i morgon och biologi pm till Fredag. Dock är jag riktigt orolig för idrotten nästa vecka, jag vill verkligen inte sänka mitt betyg där!


spex

Hejtan. I dag har vi knäppt spex foto i skolan. Det blev ganska bra trots att flera kom till skolan utan utklädnad. Knappt några lektioner och nu sitter jag och sara och kollar på gårdagens bella tyra show;) Ska knalla ner till ica lite senare och köpa mat till grillningen i kväll.

Fixade syrran lite igår:)


Tjejer är grymma!

Varför är tjejer så otroligt grymma? Jag förstår inte vad det är som är felet. Tjejer irriterar sig på allt och kommenterar allt, främst pga avundsjuka och antagligen för att vi inte har så mycket bättre för oss. Det är nästan bara andra tjejer som de ger sig på. Man ser ner på någon man knappt vet något om, de få grunder som man går på är att man tex "hört rykten" vilket oftast är den vanligaste orsaken. Folk säger att man ska stå på sig vid ett sådant tillfälle då man får höra elaka kommentarer, blickar mm. Dock är det jävligt synd att de tjejer som vågar stå på sig och säger emot/ger tillbaka inte får det stöd som de förtjänar. Nej då anses dom som bitchiga och får bara fler och fler människor emot sig. Det slutar i många fall med att tjejen blir deprimerad eller att hon inte vågar gå till skolan längre. Detta gör mig så jäkla arg. Det här är tjejers vardag, att irritera sig på andra tjejer. Omgivningen ser det inte och om vi ser det så gör vi knappt något åt det pga av att det är så pass vanligt att det förekommer.  

Att göra

Hejsan, jag har inte varit så aktiv på senaste tiden (eller jag har aldrig varit särskilt aktiv?) pga att allting är så jäkla stressigt. Plugg, träningar, balfixande ja det tar verkligen upp all tid.

Saker jag ska hinna med att göra inom dom två närmsta veckorna.

-PM om Gustav III
-PM/fördjupning i biologi
-Engelska prov
-Spanska prov
-Sam prov
-Bilduppgift
-slöjd+fördjupning
-Matteprov
-Leta kläder till fotot
-Fixa med balklänning+allt annat till balen
-glosor
-tusen matte läxor
ALLT detta på två veckor.


Mot Norrtälje

Skoldagen är avklarad, ja hela skolveckan. Underbart med lite ledighet. Ledigheten börjar dock med en resa till Norrtälje, jag orkar verkligen inte fast jag är taggad på att spela men det känns liite långt. Samling 16.15 och match kl 19 jag kommer ju vara hemma i natt. Får hoppas på att vädret hålleri sig.

Jag har gått runt och haft ont i magen hela förmiddagen pga den där jäkla nationella biologi labben. I dag skulle åtta stycken göra den och jag gick verkligen och hoppades på att jag skulle slippa, men självklart så ropar hon upp mitt namn. Konstigt nog så gick det ganska bra, trots att jag är världs sämst på labbar. Nu är jag riktigt glad att jag fick vara bland dom första som gjorde det så har jag det överstökat. Jag har bestämt att jag ska ta med kamera till skolan nästan varje dag nu sista tiden, vill verkligen ha kvar så mycket minnen som möjligt.

Upptäckt att jag har lite för mycket kläder i jämförelse med utrymme satt nu har jag skaffat mig en klädhängare till. Plus lådor.


plugg helg

Jag orkar inte!


Lång dag

Oj vilken lång dag det har varit, fast den har varit ganska skön. Började dagen med att sova 15 minuter längre WOw! sen är det ju jätte trevligt att komma till det vidriga helvetet (skolan) och skriva nationella i biologi i 120 minuter och sedan ännu 30 minuter till efter det. Det som var bra va att vi slapp en hel förmiddag med herr Henke, inte för att jag ogillar den snubben men jag hade inte riktigt någon lust att sitta och skriva pm hela förmiddagen, då va nästan nationella bättre faktiskt. Onsdagar är ju väldigt jobbiga så först hade vi alltså en förmiddag med biologi sen etfer lunchen skulle vi ha fysik, kemi och matte skoja inte att jag blev trött och irriterad, men sen kom Annacarin och sa att vi fick kolla på film och sedan sluta tidigt satt de tackar jag verkligen för!

Min mobil lever sitt egna lilla liv och vill inte fungera. Det är så jobbigt när man har alla nummer på telefonen och man måste få tag på någon. Tekniskt skit som jag inte förstår mig på!

Party party

Jag kommer att sälja biljetter till ett "disco" i gävle på en nattklubb som heter solo, ligger ganska nära stationen. På Torsdag nästa vecka har dom nämligen en 15-17års kväll. Jag tror jag får biljetterna så att jag kan börja sälja dom nu på Torsdag, har inte fått så mycket information än men jag tror dom kostar 120kr. Hör bara av er om ni är intresserade. På facebook, msn eller i skolan:) Jag tycker iaf att det låter riktigt kul, finns inte så mycket sånt för ungdomar i vår ålder.

Inspelning

Andra lektionen för dagen och vi sitter och försöker få vår film att fungera. Jag håller mig undan för tillfället eftersom att jag är världens mest otekniska människa! Jag har ont överallt efter igår, min rygg har gått av precis där där fettvalkarna börjar(känns det som).

Lyckad / icke lyckad helg

Ja helgen har varit bra och tråkig. Bra för att jag har umgåts med mina vänner och fått spela fotboll. Dålig för att jag inte var på så bra humör på valborg och för att vi förlorade matchen plus att jag har ångest över biologin. Jag har pluggat men jag måste plugga ganska så mycket mer och jag orkar verkligen inte.


RSS 2.0