egoboost

Nu har jag läst ut både egoboost och ego girl, är nästan klar med ego woman också. Gryyyymmmmmmmma böcker! Mår inge vidare just nu. Som vanligt så är allt värdelöst, jippi.






Vad ska jag göra?

Just nu har jag en period då jag drömmer mardrömmar, och det är inte bara lite då och då utan i princip varje natt. Jag har alltid haft mycker mardrömmar, men det har aldrig känts som nu. Jag mår så jäkla dåligt av det och allt känns bara konstigare och konstigare. I natt var det nog värst. Jag drömte en hemsk dröm, vaknade upp och tårarna bara rann. Jag var så jäkla rädd. Jag kunde inte sluta gråta heller. Det gick inte att ligga kvar så jag gick och tvättade av ansiktet så kom mamma in och jag bara fortsatte att gråta. jag förstår inte hur jag kan bli så jäkla rädd det är helt sjukt. Sen gick jag och satt mig i soffan vid 3 tiden, satt på tvn och läste för att komma ur tankarna.

Det börjar bli ganska jobbigt eftersom att det har pågått i några veckor nu. Jag tror att det blir lite bättre när jag tar en sämntablett, då får man iallafall få lite sömn.


Tisdag

Hejsan, nu var det länge sen jag skrev. Jag har inte orkat. Under lovet har jag i princip bara varit med Jens, underbart. Idag har jag sovit länge, lekt väldigt mycket med kameran och umgåts med min pojkvän. Just nu ligger vi och tittar på diselråttor och sjömansmöss;)



Inte för att man ser så mycket av den på bilden, men här är en av mina nya kavajer. Jag gillar verkligen kragen!

RSS 2.0