Söndag=ångest

nej usch nu är det Söndag och jag har prov i morgon, det är så mycket att läsa så det här kommer att gå åt helvete. I dag har släkten varit här och firat mig, ännu fler fina presenter som jag är mycket tacksam för. I går kväll var jag hos Josef på partaj och det var jätte trevligt. Känner mig dålig igen det går verkligen upp och ner. Till skolan ska jag men det blir nog ingen idrott.


En trött Fredag

Nej men hallå bloggen, det var några dagar sedan jag skrev men jag har haft fullt upp, vilket innebär att jag har sovit, pluggat och kollat på Prison break;) Jag hade i alla fall en sjukt bra födelsedag, massa fina presenter och underbara vänner. Fick bland annat pengar, kläder, smink, smycken, parfym och massa godis. Utav Hillevi och Julia fick jag extra fina presenter. Hillevis present bestod av en kitt med prinsess prylar som kostade 24 kr (prislappen fanns kvar) och ett kort där det stod grattis cp hora på. Av Julio fick jag ett stort mjukisdjur, kanske lite skabbigt, ena örat var avbitet och på kortet stod det "Krya på dig" på framsidan och på baksidan "för du är sjuk i huvudet". Fina, vackra gåvor.

Usch jag har varit så trött den här veckan i natt drömde jag en jätte läskig dröm så jag vågade inte somna om igen. När jag kom hem från skolan i dag somnade jag direkt och vaknade lagom till idol som var mycket bra. Tove och Erik var grymma! Nu har jag suttit och kollat på cirkus Möller hahahaha helt underbart, skitkul dom gjorde grannfejden fast med små barn:P Sen har jag blivit helt beroende av boken jag läser, tänker på den hela tiden när jag inte läser. Tror jag ska ta och lägga mig i sängen snart och fortsätta med den. Ska upp tidigt i morgon och träna.

Blä på tandläkare.

Varför måste jag alltid sitta och åka in till Uppsala för ett tandläkar besök som tar högst 5 minuter? Bara väldigt dumt. Inte gör dom det bättre heller, han förlängde mina tänder och det är värkligen jätte obehagligt. Jag fick skjuts till Kyrkbyn av Helles mamma, mycket snällt. Mamma hämtade mig där och vi fortsatte till Tierp där jag solade, fick lite kläder av mamma i förväg och så köpte vi lite saker till i morgon. Nej nu måste jag fortsätta, måste städa, göra tårta, duscha, plugga och PRISON BREAK:D


Was I the only one

Tjenare. Uss jag har ont och jag är arg för att mitt busskort inte fungerar nu när jag ska till tandläkaren i Uppsala! Jag får försöka fixa det där på nåt sätt. Wiho i morgon fyller jag år och ni får gärna komma på fika runt halv tre sådär när jag kommit hem från skola. kakor och tårta bjuds det på;) juste fiskedam också!

jag måste lämna in min vita klocka på lagning, båda mina klockor har gått sönder. Först gick den vita sönder så då köpte jag en ny som gick sönder väldigt fort. Den lämnade jag in på lagning och nu gick den sönder igen fast jag satt i hop den själv, den kommer ju antagligen gå sönder igen.

Mycket bra

Oj New moon var ju hur bra som helst, jag trodde att den inte skulle vara lika bra som första filmen men den var nästan bättre:O Det var riktigt sorgligt vissa tillfällen och jag var väldigt nära på att gråta. Ett stort plus!

I morgon blir det ingen skola. 1: jag blir aldrig frisk, nu har jag fått två nya blåsor inte lika stora som den första men dom gör nästan lika ont eftersom att dom sitter så att det skaver mot tandställningen.
2: Jag har tid hos tandläkaren i Uppsala.

Känns inge vidare bra

Nej usch! I dag är jag inte glad alls. inget har gått bra (förutom so provet som jag fick tillbaka). Idrotten va piss, lektionerna tråkiga och allt var bara värdelöst. I kväll ska jag i alla fall se New moon, hoppas jag blir på bättre humör då.

I går solade jag för första gången på väääääldigt länge, är likblek så det behövs. Dom hade gjort väldigt fint vid solariet bakom hair corner. snygga tapeter och lamper mm, ska försöka hinna med nån mer solning nu i veckan. Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig med mitt hk arbete+hoppas på att bli lite gladare!

Söööndag

Jahapp då var helgen snart slut. Varför går den alltid så fort? I går firade vi morfar, Helena och Molly kom förbi. God mat och otroligt god efterrätt. Mamma gjorde glass men smält choklad, varma jordgubbar och nötter. På kvällen lekte jag med Lina och Hillevi. Juste jag hade träning också, sådär vid 9 tiden. Jag gillar att träna på morgonen, ganska så skönt. I dag ska jag börja med geografin och bara slappa.


Usch jag sov med smink i natt, det måste vara det jobbigaste som finns. Man känner sig så äcklig när man vaknar på morgonen och hyn blänker av den feta foundationen. Nu har jag i alla fall skrubbat ansiktet riktigt noga och smörjt in mig. Skönt!

Bio dags

vad är det här, hela den här veckan har varit grymt rolig. Det brukar alltid vara minst en super tråkig dag men inte. Haha Henkes lärar kandidat var lite rolig i dag. Han sa att han ville ta kort på Eve bakifrån och när jag och Abodi hade krig så sa han att jag skulle spruta min deo spray på Abodi, så jag sprayade hans luva. Kanske inte låter så kul, men det är ganska kul eftersom att det var just Martin som sa det, den lilla blyga skåningen. Nu sitter jag eller egentligen Hillevi och letar bio och tågtider. Ska åka in till Uppsala med Sara och Luffs och se film + massa godis. Hm jag måste knäppa lite bilder, det var ett tag sen.


En låång dag

Onsdagar känns alltid väldigt långa. Först en lång hk lektion sen det värsta spanska och efter lunch har vi både biologi, kemi och matte och det är knappt 5 minuter mellan dom. Konstigt nog så var just den här Onsdagen mycket rolig. Skratt och bara en bra känsla. Efter skolan stannade jag kvar och gjorde prov. Jag var hungrig redan innan efter som att när vi har hk brukar jag inte äta lunch sen, men det är bara det att på hkn äter man typ halv tio och inte särskilt mycket heller. I dag var det kina mat som i och för säg är väldigt gott men det var svamp i så jag kunde inte riktigt äta upp. Ja ja, jag var i alla fall jätte hungrig och provet tog 2 timmar att skriva, jag somnade nästan. Helt plötsligt var det svart ute och jag upptäckte att när jag var klar med provet hade klockan redan hunnit passera 4 vilket betyder att bussen hem precis hade gott. Jippi, jag fick vänta en timma till med att vara vrååål hungrig. Nu ska jag ta och plugga lite och sen äre snygg Michael Scofield som gäller : D
      
En snygg vän som jag måste erkänna att jag saknar.

En bra dag

hejsan hejsan, i dag har det varit en bra dag. Jag gick upp nästan två timmar innan bussen gick, det är så otroligt skönt att jag har blivit morgon pigg. Nu är det inte längre så tråkigt och jobbigt att gå upp och gå till skolan, det jobbiga är att man vet att man har så mycket att plugga när man kommer hem sen. Blev många skratt i skolan i dag, haha på Historian eller svenskan jag förstår inte riktigt det där men i alla fall, då så satt vi helt tysta och hade genomgång. Dörren var lite öppen ut till salongen så plötsligt hör man Håkan går och sjunger ovanligt högt utanför "Åh vilken underbar morgon la la la ..." haha jag älskar att han alltid går runt och nynnar å dansar!

Nu har jag kommit hem från träningen. hur skönt som helst vare, jobbigt men kul. 
 
Följande uppgifter för kvällen: Plugga, städa, kolla kläder och Prison Break.

Jippi

Jag är så stolt över mig själv, Jag har skrivit och målat klart bilduppgiften:D Känns mycket bra måste jag säga. Har tränat lite och gjort smoothie, det är sånt jag äter till middag när inte mamma är hemma och lagar mat. Själv är jag för lat för att ställa mig och laga mat;)


Ännu en Måndag

Ja, Måndag igen och det är alltid lika tråkigt eller det är en skön dag i skolan om man tänker på lektioner och sådant, men mindre skönt är det att veta att man har en heeel skol vecka framför sig. I dag var jag med på idrotten igen, har saknat att träna nu när jag varit sjuk. I och för säg så är jag fortfarande sjuk men om jag stänger igen truten går det lite lättare. Det betyder att jag ska träna fotboll i morgon:D aja i alla fall så spelade vi amerikansk fotboll och det var skitkul även om jag verkligen inte förstod reglerna och struntade i dom;)

uu, spanskan var riktigt hemsk i dag, värre än vanligt. Måste vara det tråkigaste som finns och jag vet inte alls vad vi gör för något:O Skrikande Eva-lena satt bakom mig och skrek hela lektionen(mest för att irritera Agneta tror jag) ;) hon skulle bestämt lyssna på en värdelös spansk låt men fick inte det och det blev bara värre, heh lite kul tycker jag;)

Hola

i dag vaknade jag runt 11, gick upp och gjorde kaffe och sedan satt jag mig framför tvn och målade naglarna. har städat lite och gjort smoothie. Ska ta en dusch och senare hittar jag förmodligen på något med Julio. Juste jag skrev lite på bild analysen också, observera lite..


mmmm underbart!

http://www.youtube.com/watch?v=9AAKCZiIoB4&feature=related


Freeeedag

I dag fick jag så ont satt jag fick springa ut från lektionen, kunde inte hålla tårarna inne. Ringde mamma som kom och hämtade mig så åkte vi till sjukhuset och jag har fått mer bedövningsmedel! Nu börjar jag blir riktigt jävla trött på det här. När jag kom hem somnade jag och sov flera timmar sen har jag bara legat framför tvn. Jag som hade tänkt gå och kolla på öppen scen i dag, Sara ska kanske vara med och det kan jag ju inte missa, men nu är det som det är. Varm oboy, tidning och idol låter ganska bra.

Städning

Nu är jag i full gång med att städa mitt rum som såg hemskt ut, skönt när det är klart. Måste göra engelska läxan tills i morgon också. Lyssnar på Amanda jenssen, hon är verkligen riktigt grym, flera av hennes nya låtar som jag har fastnat för.


Tja

Äntligen första dagen in skolan på nästan tre veckor. Först lov sen prao och nu sjuk, men jag gick till skolan i alla fall. Gick väl ganska bra fast jag höll på å börja gråta i matsalen. Det gjorde läskigt ont i munnen och jag var jättehungrig men det är omöjligt att äta. hade planerat att ta med soppa till skolan men jag orkar inte ta med mig matlåda och sen fråga lärarna om jag kan få värma det och bla bla bla. Skönt att killarna är på prao fast lite tråkigt är det ju, men man får mer gjort utan dom;) I dag skulle jag och Emma haft box på idrotten men jag är way too sjuk för det så det sprack. Isa hoppade in i stället för mig och dom skötte det galant, jag ska hålla dans lektion för sjuorna sen så det blir nog bra. I dag kom lill Håkan till skolan och hälsade på:D Honom har jag saknat. Hörde något om att vi skulle ha honom ett tag nästa månad, underbart!

Juste, brandalarmet gick i dag. Precis när vi skulle börja friends mötet så började det tjuta, ganska så onödigt. Det var tydligen ingen övning för "det luktade bränt inne på lövet" och bara för det fick vi stå ute och frysa. Det kom till och med brandbilar men det var ingen som hittade nåt fel så det var bara att gå in igen. Irriterande! Rosita sa att jag skulle göra ekonomi provet i morgon så nu ska jag smeta på massa bedövningsmedel, försöka få i mig lite soppa och sedan sätta i gång med läsningen.

Hahahah

Jag måste bara säga hur mycket jag skrattar åt den nya bredbands reklamen, speciellt den biten där den ena tanten är utklädd till hamster. Jag gråterxD http://www.youtube.com/watch?v=7RuqSuqx19w

Jisses!

I dag vaknade jag av att det plingade på dörren. Ringklockan låter så högt så jag blev rädd och hoppade upp hur sängen, virade ett täcke runt mig och hoppades på att det inte var nån okänd. Jag kollade ut genom ögat och såg att det var Becca. Fattade inte varför hon kom hem hon var ju i skolan. Men det visade sig att kl var kvart i tre, ja det var länge sen jag sov så länge. Hade inte hon kommit så hade jag säkert fortfarande sovit. Men nu har jag tagit en dusch i alla fall, känns skönt. Har precis satt i gång med pluggandet och funderar över om jag ska klara att gå till skolan i morgon. Om jag tar med mig min lilla burk med bedövningsmedel och smetar på den var femte minut så klarar jag det nog, men jag får förvarna lärarna att jag inte kommer kunna prata. Ska kolla med mamma också om jag får, heh.

Tisdag

Jag kom på att fotbollen börjar i dag och jag är jätte arg för att jag inte kan vara med, ska nog kolla på träningen i alla fall. Just nu ligger jag och kollar på OTH och pluggar. Tror morfar skulle komma över ett tag sen, funderar på om jag ska be honom köpa lite glass:)


Morgonpigg?

Nu är det så här att jag vaknar alltid tidigt på morgonen och måste kissa. Oftast så försöker jag förtränga det och gör allt för att somna om, men det är inte alltid som det går. Jag knallar i stället upp och går på toan, sedan får jag vara glad om det går att somna om när jag kommer tillbaka till sängen och i dag var en sån dag då det inte gick så bra. Jag satt mig först vid tvn för att kolla på vakna med the voice men det visade sig att alla kanaler utom kanal 5 fungerar. hmm, aja kunde fortfarande inte somna om så jag har gjort mig en kopp kaffe och nu sitter jag här och lyssnar på thevoice.se.


Jag delar med mig av min smärta

Mysigt? Nej. Bara äckligt.


Gott te

Mamma har köpt nytt te och det var riktigt gott. Dagens föda har bestått av en smootie,te och cola. Jag har suttit framför datan i några timmar och kollat på OC. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på Prison break, tror att det går måndagar-torsdagar? hoppas på det i alla fall eftersom att det bara går massa skit på tv.


AAAAAJ!!!

Jag har så ont, nej jag klarar inte det här. Nu först reste jag mig ur sängen och jag är så jävla hungrig men det går inte att äta det går knappt att dricka längre. Jag blir så arg på sånt här!

JASMINE GÄSTBESÖKER!

Tjabba,
hoppas Freddan gillade designen,var själv nöjd med den.
If you dont know, det är jag som gjort designen. (a)
Till Becca&Melli&Amanda&Magnus ochså. http://bbeccafalk.blogg.se & http://mongomellieh.blogg.se & http://mpss.blogg.se & http://onelastlook.blogg.se om ni skulle vara intresserade av att se vilka jag gjort,haha.
btw freddan,om du vill ha en ny så säg bara till så ser jag vad jag k an fixa!
- krambanan; jasmine | b[email protected]
-
ne,jag har inte en blogg,jag gör bloggdesigner och kodar de för att det är roligt&antagligen så skaffar jag blogg i framtiden om jag nu orkar.haha.

tv kväll

Tjenare i kväll blir det tv kväll för min del. Ont i halsen igen, jobbigt. Snart börjar idol och jag ska gå och göra lite te. Jag har sovit större delen av dagen, men mamma drog med mig ut på en promenad i alla fall.


hö, jag saknar skolan?

Otroligt men jag saknar skolan så jäkla mycket. Inte plugga, men bara vara där. Juste jag måste ringa Emma och fråga när vi kan träffas. Vi ska nämligen hålla en idrottslektion tillsammans, så det behövs lite planering;)

Usch nu stinker det i lägenheten. Mamma och Becka äter köttsoppa, fattar inte hur dom kan äta de, det stinker verkligen. Själv gick jag och köpte mig en hemköp sallad medan jag väntade på bussen hem. Jag hittade i alla fall en snygg tunika i stan. Gillar mönstret men det är lite jobbigt för bhn syns. Äh det fixar jag, tror att den kan bero på bhn och inte tunikan. Det var faktiskt rätt skönt att åka in till stan själv och bara gå runt och titta i de affärer man själv vill. När jag var färdig var det ett tag kvar tills Tåget skulle komma så jag satt mig på Waynes coffe, drack latte, pluggade och pratade en bra stund med min älskade Hillevi:)

Vinter

Hejsan gott folk, nu börjar det blir vinter. Det snöar verkligen ute, inte sånt där lite halv snö blandat med regn utan det är snöflingor. Fast jag tror inte det kommer att ligga kvar men i alla fall;)

Jag har redan hunnit med ganska mycket denna morgon.
*Vaknat
*ätit frukost
*kollat på tv
*promenerat
*duschat
*och just nu sitter jag framför datan och dricker te.
Jag ska åka in till stan i dag hade jag planerat. Jag tror aldrig jag har åkt till stan helt själv faktiskt, men det kan väl vara bra att pröva det också. Får se, om Fanny eller Moa är lediga kanske jag kan träffa dom på stan också, skulle vara trevligt.

Tråk väder

Jag sitter här och kollar ut genom fönstret, usch vilket väder det är helt grått ute. Okej om det bara var så för att det börjar bli mörkt men det har ju varit så hela dagen. Inte konstigt att man blir trött och seg. Jag tog en ganska lång sovstund och vaknade för nån timma sen Nu sitter jag och försöker lära in massa till ekonomi provet.

Kom på att jag fyller år snart. När man var liten började man räkna ner dagarna till sin födelsedag flera månader innan. Nu kommer man på det några veckor före bara. Som förra året var det nån kompis som påminnde mig en vecka innan, det känns inte riktigt lika spännande längre;). Jag ska i alla fall önska mig pengar och bara shoppa. Sen vill jag ha One tree hill boxarna också, eller iaf nån av dom. Det är svårt att komma på saker man önskar sig, lättare med pengar så man kan gå i affärer och välja själv.


Ofattbart!

Jag klarade det, jag är uppe och sitter och kollar på vakna med the voice. Men varför? Jag är "ledig" och ställer klockan på 7 för att kolla på vakna med the voice, i och för säg så är det ett mycket händelserikt och bra morgonprogram men man går väl inte upp kl 7 för det. Så varför gjorde jag det? Jag vet faktiskt inte, men jag har märkt att man blir lite konstig av att bara vara hemma hela dagarna. Fast det är ganska så skönt att inte sova bort hela dagen, nu har jag en massa extra tid för plugg, underbart....

Ska skriva lite om hur mycket jag tycker om "vakna med the voice". Ja, programmet gör verkligen min morgon. Det är kan man säga som "nyheterna" fast för den lite yngre generationen. Man får reda på det senaste inom kändisvärlden som nästan alla vi ungdomar tycker är spännande och man får också skratta lite, vilket man inte brukar göra annars kl halv 7 på morgonen. I dag var Henrik Hjelt gäst i programmet, komiker från Parlamentet och skådespelare bland annat i Playa del sol(ett av mina favorit program när det gäller humor). Jag upptäckte att han är väldigt lik Hillevis pappa förutom att han Henrik inte har hår. Juste dom berättade om en tjej på 11 år i Bulgarien som precis har fått barn med en 19 åring:O De träffades tydligen i en lekpark när flickan sprang runt och lekte och killen va väl antagligen på väg nånstans och råkade gå förbi . Heeeeeelt sjukt, vad är det som händer! Det konstiga var att hon blev överlycklig när hon fick beskedet att hon var gravid. Va? bara väldigt skumt.

Aja, nu ska jag gå och göra en till kopp kaffe bara för att försöka hålla mig vaken.


King of pop

Jag hade lite små tråkigt så jag stack över till sjuklingarna Amina och Robert. Robert mådde så dåligt så han låg bara och sov, men Amina och jag satt iaf och snackade lite nyheter och skvaller. När nån i vänskapskretsen blir sjuk blir helt plötsligen alla sjuka. Nu börjar iaf jag bli bättre, får se jag tror att jag ska praoa torsdag och fredag. Man får nog inte springa runt bland massa små barn om man är sjuk och hostar. Jag har legat och kollat på Michael Jacksons väldigt långa konsert och den är ju såååå underbar. Nu har Prison Break börjat så jag ska kila.


So damn good

Japp, nu sitter jag här igen. Jag och syrran städade hela lägenheten som en liten överraskning tills mamma kom hem, hon blev jätteglad. Vad har jag haft för mig annars, Jo igår kväll sådär vid halv tolv tiden när jag låg och läste kom jag på att jag skulle ställa klockan på 7 bara för att jag kände för att kolla på vakna med the voice. Självklart så funkade inte det särskilt bra eftersom att jag är en väldigt morgontrött person, så när den ringde i morse stängde jag bara av den och sov i stället till 1, underbart bara underbart. Kolla in beccas blogg förresten, en kompis till henne har designat den och den blev riktigt snygg. Hon gör min nu, ska bli kul å se hur den blir. Väldigt duktig tjej har sätt flera bloggar som hon har gjort och hon är bara 12 år.

Put a smile upon your face

Ganska så mysig dag. Jag har pluggat, sovit, kollat tv, suttit vid datan, knäppt bilder och lyssnat på coldplay.

Jag är kär!


Måndag

I morse, eller ja kanske inte i morse men kl 12 i alla fall så vaknade jag av att morfar kom in i rummet och hade köpt halstabletter åt mig. Han kände även på min panna för att kolla om jag var varm. Jag kunde inte somna om så jag gick upp och hämtade en film. Efter ett tag kände jag ångest för att jag bara låg och slöa i stället för att plugga så nu har jag suttit här sen dess och skrivit på bild arbetet, det är riktigt svårt men jag måste erkänna att det är lite inressant. Skriver just nu om renässansen och konstnären Botticelli, hoppas jag får i hop nåt bra. Glömde äta frukost så morfar kom precis in med en ost och skinkpaj, skaplit skönt att ha morfar här han gör allting åt en;) ne nu måste jag fortsätta. Adios


Jag är påhittig

tjenare bloggen. Jag är sjuk och kan ju därför inte göra särskilt mycket, men eftersom att jag har tagit ipren så känner jag mig inte så dålig så att jag inte kan göra annat än att ligga i sängen och försöka sova bort smärtan. Det är lite jobbigt för vad ska man göra då? Det blir nåt slags mitt emellan. Jag funderade och kom på lite saker som går att göra i alla fall.

* Man kan sitta vid datorn och kolla runt folks bloggar mm, men man tröttnar ju till sist.
*Man kan göra en kopp te, köpa glass(skönt för halsen) och sätta på en bra film.
*Man kan städa, rensa och sortera ( bra Fredrika)
*Ta en varm dusch eller bad bara för att det är skönt och bra för musklerna
*Läsa en bok, vilket jag snart hade tänkt göra. Hittade twilight böckerna inne på Beckas rum så jag ska börja läsa första boken nu.


Hahahah

http://www.youtube.com/watch?v=M825Nqbb8oQ

playa del sol

Underbart, i kväll är det Playa del sol:D Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ganska tråkigt och ganska skönt. Väntar på att maten ska bli klar, sorgligt nog så är det väldigt svårt att äta när man har ont i halsen, sen blir man inte så sugen när man är sjuk heller.


Uss!

Inte ett dugg kul. Det var länge sen jag mådde så här dåligt, i går kväll hos Julia kunde jag knappt prata och när jag skulle sova gjorde det ont i hela kroppen. Kände att jag inte skulle klara av att cykla hem i morse även om det är en väldigt kort bit, så jag ringde mamma som fick komma och hämta mig och när jag kom hem tappade jag rösten i kanske 20 minuter, jag fick verkligen inte fram ett ord, det blev bara en massa pip ljud. Nu har jag fått tillbaka den och har tagit en tablett så lite bättre känns det iaf. Jag och mamma har kollat på reprisen av idol, nja ingen som var jättebra tycker jag eller jo Reza, hon är alltid grym! Nu sitter jag här med en kopp kaffe i handen och ska försöka göra om bloggen lite. Ångest för skolan har jag också, i och för säg så har jag prao i en vecka nu , men det är iaf massa plugg att ta tag i.


RSS 2.0