Bara en dag kvar

Oj så skönt. En dag till i helvetets helvete, det ska jag nog klara av. Sen är det looooov, jag har planerat exakt vad jag ska göra. Sova, sova lite till, sova, tråkigt nog plugga dock inte så mycket, träna, sova, sova:D kul, nej men jag ska verkligen vila. Alla jäkla drinkar som ska hjälpa mot trötthet funkar inte på mig tror jag, jag måste vila. Jag kom nyss hem från träningen som var mycket rolig och planen såg mycket bättre ut i dag. Lyssnar nu på Fields of gold och snart blire sylling (kyckling).

Okej nu börjar det här bli riktigt jobbigt, jag vill verkligen ha godis, Men nej jag ska klara det här !! 
Åh...:(

Just ja

I helgen ska jag ha suuuper kul med tjejerna party, Uppsala, Mcdonalds, frukost! Lång natt.


Måndag

Hallå hallå. I dag är det Måndag och dagen har varit ganska bra faktiskt. Slapp dag i skolan och bra men jobbig träning, utomhus på en geggig grusplan men det är härligt att komma ut. Plugga spanska och lägga mig tidigt hade jag tänkt. Hm jag har en liten känsla av att Moa har lurat mig...

Remember me

Igår bestämde jag och Moa att vi skulle åka in och käka och sedan se på bio. Våt åt mat på terassen, det var riktigt fint och maten var helt underbar. Haha vi skrattade bra mycket åt en av servitörerna som drev med oss lite då och då, skön snubbe:P Något som var ännu bättre va bion. Jag trodde verkligen inte att filmen skulle va så BRA! Helt sjukt, Moa satt och snyftade bredvid och a det var en grymt bra film. Jag rekomenderar den verkligen, sen är ju Robert Pattinson riktigt mumsig också vilket gjorde det hela ännu bättre.

Bella & Tyra show

Jag har mått dåligt i några dagar nu. Blåsor i käften, ont i huvet och riktigt trött, men det blrjar bli bättre nu känner jag. Jag och mamma åkte förbi Evelina igår kväll och lämnade pengar till kläderna så i dag hoppas jag på att få hem min baby rosa mys tröja med ett par svarta mjukisbyxor. Lite kul att vi gjorde vårt egna tryck i bak tkr jag;) I dag blir det en mys Fredag och jag tror jag ska städa lite. Juste i morgon ska vi spela match, den skulle ha varit förra helgen men det blev ju nästan snöstorm där på Söndagen satt det får bli i morrn i stället. Ska bli riktigt kul att få komma ut och spela:D Jag hann inte kolla på live sändningen av bella tyra show i går så det har jag roat mig med i dag.


Onsdag och Fotboll

Nu är jag riktigt trött igen, nationellt prov plus massa andra prov och läxor gör mig lite smått deprimerad känner jag. Snart ska jag och Sara knalla i väg på träning, bara jag inte somnar mitt på vägen. Det skulle vara läskigt. Återkommer senare.

Exotic snacks

Jag sov nån timma efter skolan och vaknade av att mamma kom hem. Vi gick och handlade lite, jag köpte lite nötter och hittade en jätte god citron och lime dryck som förmodligen kommer att ta slut redan ikväll, mums! Fysik boken har jag knappt öppnat, jag fattar inte knappt vad jag själv har antecknat lyckat Fredrika! Däremot har jag sprungit på crossen och tränat styrka. Nu börjar biggest looser. Det är så mkt bra tv program som jag aldrig hinner se:/ men det känns som att desperate housewives är lite bättre så jag får väl prioritera det framför biggest looser.

inte så bra dag kanske

Usch vilken hemsk dag! Orkar inte skriva om allt och alla som irriterat mig i dag, skönt att Henke äntligen blev arg så att det blev nåt gjort.

Nej i dag ska jag träna bort min stress och sen läsa.

Dagens klädsel



Träben?

Jag kan verkligen inte röra på mig efter dagens träning. Jag är så jäkla stel, Jag måste gå med ena benet helt rakt och min röv har typ domnat bort eller nåt:S En trött Fredrika som bara vill sova just nu, men lite fysik till sen kan jag få sluta ögonen. Jag är så spänd inför min London resa ska bli underbart och det är ett jättefint hotell väldigt centralt som vi ska bo på. Har redan börjat planera shoppingen, den 15 april drar jag iväg;)


Min älskade mami


Skulan

Just nu sitter vi tjejer och slöar i datasalen. Rosita är sjuk och jag kan väl inte precis påstå att Samuel bryr sig särskilt mycket om vad vi gör satt det är ju skönt. Bra praktikant! Vi har i alla fall varit duktiga och tränat lite på vår pjäs;)  I dag  ska jag träna och plugga kärnfysik, alltid något att se fram emot. Nej men uss fysiken är verkligen jobbig. Jag har även börjat tänka på hur min balklänning ska se ut, mormor ska ju sy den och jag tror den blir champagne färgad.

Ballerina kladdkaka

I dag drog jag och mamma in till Uppsala och träffade mormor, heh. Kom hem med nya leggings, sol glasögon plus vanliga, skor, en jättesöt bh och lite annat;) Nu har jag smakat nya ballerina kladdkaka, mums!


Lördag

Hallå där. Jag sitter just nu och dricker mitt morgon kaffe;) Tidig Lördag för min del eftersom det är samling till träningen 8.20. Jag trodde att det skulle bli en bra Fredag i går, men det blev det inte alls. Jag var skit trött och tjurig och försökte sova men det gick inte och blablabla. Nu är det i alla fall fotboll som gäller.

Louring

Hehe Henke drog en louring på mig i dag, varför skulle han lära sig det där för bara jobbigt:P

dagen har endast bestått av sovande, eller jag har inte sovit bokstavligen men min hjärna har varit någon annan stans och jag har varit sjukt tröt. Det är som att jag inte kan komma i håg vad som har hänt eller vad jag har gjort i dag, jag blandar bara ihop alla dagars händelser till en stor röra. Men jag var duktig och höll igång när jag kom hem så att jag inte skulle somna till innan träningen för då hade jag inte kommit upp igen. Det funkade faktiskt för när jag kom till träningen blev jag piggare;) Vi testade att spela lite på grus vilket kändes mycket konstigt, men helt underbart att få komma ut.

Tisdag

Det är soligt ute och jag är glad, trött men jo jag är glad. Jag ska skriva jätte mycket på mitt pm i dag så att jag hinner med att slöa lite resten av dagarna. Nationella proven tar verkligen på krafterna märkte jag i dag, men samtidigt är det skönt att slippa dom vanliga lektionerna. Man är väl nervös innan och sen sitter man där i timmar och bara skriver och efter känner man bara en stor lättnad sen blir man väldigt trött. Vädret får mig på spring humör så det kanske blir en runda sen. Ska kika om kaffet är klart och sen sätta mig i sängen och fortsätta med skrivandet. Förresten hörni, Fannys och Saras tredje låt som nu ligger ute på youtube är mycket mycket bra!

NO PAIN!

Oj fy satan vad härligt att min rygg är okej nu. Kändes underbart att träna i dag och inte vare särskilt halt och slaskigt när vi sprang heller. Åh jag blir så glad av att träna, va på dåligt humör tills träningen började och nu är jag glad igen;) Har fått i mig lite mat också vilket brukar göra mig på bra humör.

Jag fick en massa goda recept på smoothies och muffins av morfar så nu är det bara att sätta i gång.

En ledig Måndag

Hejsan. Jag sitter hos Hillevi och kikar på lite OTH vilket var väldigt länge sen. Igår blevi Hillevi lite små sur på hennes pappi för att han inte ville åka på bio med henne, men vi fick iaf åka i väg och hyra nya beck och käka popcorn;) Trodde faktiskt att filmen skulle vara bättre men men. Känns som att jag måste plugga ihjäl mig i dag, men först lite fotbolls träning. Skönt med en extra ledig dag!

Grattis Helena


Mamma, morfar och jag gick över till Helena för att fira henne. Hon hade lagat grymt god mat, special kyckling med massa goda grönsaker i ugnen plus någon jätte god biff och till efterrätt åt vi glass och tittade på melodifestivalen. Anna var väl helt okej, gillar hennes röst men låten var lite tråkig.


Staden

Tjenare. I dag åkte jag och Sara in till Uppsala, vi åt god sallad på Cupido, hon handlade och sen satt vi oss och pluggade lite. Mamma mötte upp oss i Tierp där jag solade, nu syns det i alla fall att jag har solat. Oj vad jag och Sara måste ha sätt fjolliga ut i dag. Vi har stickat i princip hela dagen. Slöjden, idrotten, tåget, stan haha men när man hade kommit i gång så blir det faktiskt lite roligt, sen är det ganska mysigt att sitta och sitcka, lyssna på musik och snacka. Hoppas Rosita blir stolt över oss;) Missade Bella och Tyra show som jag och Sara hade tänkt se, men jag får kolla på datan i morgon i stället för nu ska vi sova.

Futboll

Hallå där. Just nu känns det som att någon hugger mig med en kniv i ryggen, inte särskilt skönt. Jag skulle träna i dag men om jag ska klara av det måste jag ta det vääldigt lugnt. Jobbigt att det inte går över. Onsdag i dag, värsta dagen i veckan, oj vad långsamt dagen har gått. Första två timmarna hade vi Samuel/Henke vilket var riktigt kul. Vi skulle komma på ett brott och sedan spela upp det som en liten teater för klassen och det blev många skratt, det borde vi göra oftare. Nej nu måste jag packa lite tränings kläder;)

Inspiration

Har bild och jag har letat upp lite inspiration till mitt tryck jag ska göra. Funderar på att göra det på ett vitt linne.


Bråk

Jag och Jocke har bråkat hela dagen om vad en mandel är för något. Han säger att det är en frukt och jag säger att det är en nöt. Nu har vi kollat upp det och vi hade rätt båda två:S

Morgon kaffe

Morrn morrn. I dag känner jag för en mys dag så jag är klädd i en stor mysig tjock tröja. Det va ett tag sen nu, men skönt äre. Lite kaffe nu och sen åker jag till skolan.

Hallå hallå

Skulle bara meddela er om att jag för tillfället sitter och käkar sallad ur en hundmatskål, hm.....

Otroligt!

Det känns verkligen jätte konstigt att vi inte har något speciellt den här veckan. Vi har bara spanska läxa, matte läxa och sen har väl jag kemi prov men det är verkligen inget mot hur det brukar vara. Så i dag tog jag mig friheten att följa med Sara hem, härligt. Oj vilket bråk det blev i dag ångående tröjorna vi ska beställa, hehe vi kom i alla fall fram till något vettigt till slut. Jobbiga pojkar som ska tjafsa emot;) Nu sitter jag och lyssnar på Sara som spelar gitarr och jag ska verkligen bara slappa i dag, kanske ska skicka in mina labbar i kväll men annars äre bara vila som gäller. Jag testade även att vara med på idrotten i dag men det gick åt helvete så nu gör det ännu ondare i ryggen.

Varför oroa sig i onödan?

Varför oroar man sig alltid för små saker som sedan visar inte vara någonting alls? Jag har verkligen det problemet och det är riktigt jobbigt. Speciellt på kvällarna, när man ligger vaken och bara funderar och oroar sig över något, grymt jobbigt. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Får se om jag kan sova eller inte. Godnatt folk.

Trött

Jag somnade halv tolv igår och vaknade tolv i dag. Hm sönt, men jag är fortfarande trött. Jag gjorde ett inlägg i går men det kom aldrig upp på bloggen. I alla fall så mötte jag upp mamma i Tierp igår. Vi köpte present åt Sara som fyllde 16 år i Fredags;) Sen köpte jag ett linne och en annan tröja åt mig själv. Juste jag köpte en ny foundation också. Testade en sån där mineral foundation pulver pryl och den var mycket bättre än jag trodde, så den ska jag nog fortsätta använda. Annars byter jag alltid och har olika, men den här blev en favorit. Lite senare åkte jag hem till Sara där även alec, Moa och Hiwi va. Det bjöds på taco gratäng och kladdkaka med glass, mums!

Ja, ungefär så här såg jag ur i går.

Some stuff

Halloj jag är mitt uppe i kemin, ska snart gå och lägga mig. Dagen har bjudit på många goda skratt tack vare en bra klass. Henke tvingade oss att skriva en analys på mindre än 30 min av en riktigt skum novell. Tur att vi fick bli indelade i grupper annars hade jag fått lite panik tror jag. När jag kom hem somnade jag, det var länge sen nu som jag somnade efter skolan. jag har tvingat mig själv till att inte göra det under en tid nu eftersom att det blir så jobbigt att komma igång igen om man väl har somnat. Jag och Julia skulle ju gymma runt 4 så det var tur att mamma kom hem ungefär då. Att gymma gick väl sådär, tuppluren resulterade som sagt i att jag var väldigt seg, sen har jag skapligt ont i kroppen efter styrkan igår, men vi kämpade på i alla fall jag och Jullan;)

Lite prylar jag gillar

Inte så bra kamera kanske, men det får duga

hihi


Haha hm ganska tuff

Känns bra

I dag har humöret legat på topp, tänkt hur snabbt det kan ändras. Bra dag i skolan och bra träning. Sen på något väldigt underligt sätt så förstår jag kapitlet som vi ska ha prov på i kemin. Det måste vara första gången någonsin. Jag måste kommentera vädret också, det är ju helt sjukt! Det var ett helvete att gå till träningen i dag, tror jag grät hela vägen av all snö jag fick ögonen. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sa mamma att det ska gå nån bra film i kväll så vi ska völ glo på den antar jag ; ) Adios

Jag är stolt över att ha sådana vackra klasskamrater


Härlig morgon

Ja den här dagen har startat riktigt bra. Matte provet kanske inte gick toppen men jag fick reda på att jag hade fått MVG på geografin vilket var väldigt kul. Sen är jag faktsikt ganska pigg också, känns lite små skönt att vara tillbaka i skolan med lite rutiner. Kameran är med i dag så jag lägger nog upp lite bilder i kväll;)

RSS 2.0