Party


Sjuk

Hallu. Jag vaknade upp hos Julia i morse och kände mig jätte sjuk. Ont i halsen och bara väldigt trött. Känns som att jag har tillbringat ganska många dagar hos fröken Julia nu, men det var varit väldigt skoj! Lite skönt att vara hemma nu, har inte sovit hemma på två nätter. Festen i Torsdags var iaf lyckad, tog inte med kameran dit men har lite bilder från förfesten:)

I går åkte jag till Julia och hade ännu en rolig dag med brudarna. Skrattade åt pinsamma minnen, kollade film (spy kids mm) och åt godis. Jag snattade en film av Julia så nu ska jag slå på den och försöka tillfriskna.



Saknar min pappa<3


WiiiiHo!

Hur kul ska jag ha i kväll?      Jo JÄVLIGT kul:D 

Jag sitter och lyssnar på en helt underbar låt, vet inte vad den heter men sjukt fin är den. I går va min syster jätte snäll och följde med mig till Gävle. Jag var tvungen att åka in för att köpa nya löständer och en mantel och ville inte åka ensam så becca följde med. Vi fick sitta i Tierp i en timme och vänta, uss hemskt kallt. Jag hittade bra saker iaf.

Mot kvällskvisten vandrade jag hem till Julia där allt gott folk befann sig. Måste säga att jag älskar mina brudar! I kväll blire förfest hos Julio och sen drar vi på Partaj!


I want you to want me la la la...

Mycket bra låt. Nu är jag ny duschad och fräsch. Jag tror aldrig att jag har haft så lena ben i hela mitt liv. Mamma köpte nå produkter, den ena består av dött havssalt(låter lite skumt) och den andra är nån body lotion, ganska dyrt men de vare värt. Det måste vart det bästa jag testat. Först ska man skrubba saltet mot huden så hårt så att det nästan blöder och sen duscha av det med varmt vatten och sen smörjer man in sig. Underbart lent!

Alone

Nu har Emma lämnat mig och jag är helt ensam. Jag ska nog ta en promenad och ha lite spa för mig själv här hemma. Hoppas syrran kommer hem snart, vill se hur håret blev på na.


Tjoho

I går åkte vi till skolan för show möte, men det var ingen där. Eller vi var 4 st fast alla friends på månen skulle komma:P men det gick bra iaf. Jag, Hillevi, Sofia och Emma var riktigt duktiga vi kom på ganska mycket faktiskt. Efter det gick jag och Emma på en promenad och köpte lite godis och sedan fortsatte vi hem till Emma där vi gjorde glass med chokladsås. På kvällen skjutsade Anders hos hem till vackra Söderfors så tog vi en tripp förbi snuffel och Robert. Trevligt, Amina ger en alltid ett gott skratt;) och hon hade fått en kattunge, ååå söt den var. I vanliga fall hatar jag katter men den här slickade mig på tårna och satt inte klorna i mig:D

I dag hade jag tänkt att bara ligga hemma och slöa, får se om jag kanske hittar på nåt mot kvällen.


Duktig Fredrika!

Jag har nu varit mycket duktig och sorterat alla mina mina papper och böcker mm. Tog lång tid men det behövdes. Har suttit i sängen framför datan med tända ljus ett bra tag nu, mysigt. Hillevi skulle ha kommit för... ja jag vet inte riktigt hur länge sen det skulle vart men hon är ganska bra på att missa bussar. Jag ringde henne nyss iaf och hon var på väg, ska bli skitkul å träffa Luffe, det var ett tag sen hon va här. Vi ska väl ha lika trevligt som alltid och äta äppelpaj med vaniljsås:D

Söndag

Jag och mamma åkte till Gävle i går och jag hittade lite prylar till Torsdag. bland annat en snygg spets klänning från Cubus som även var billig 199kr. På kvällen kom Emma och Sara hit, mycket skoj. Morfar hade tagit med sig filmen "Gudfadern" som tydligen ska vara "Den bästa amerikanska filmen som gjorts" det stod så på fodralet och jag hade även fått tips om den från massa andra. Ärligt talat, det var den sämsta skit jag sett. Vi kollade en timme och ingen av oss fattade ett skit. Visserligen var den 3 timmar lång men om det inte har hänt nåt efter en timme blir det liiiite långtråkigt. Nu på förmiddagen har jag legat och tittat på reprisen av idol eftersom att jag missade början av det i Fredags. Jag bytte kanal när RNB snubben skulle försöka sjunga rock, jag SKÄMDES! Sen hittade jag massa video band som det inte stod nåt på så jag började titta igenom dom och ett av dom måste tillhöra Emma för det var verkligen bara på hennes familj och när Linnea döptes. Jag var med lite också, måste säga att jag var mycket attraktiv i min ungdom och smidig! Nu ska jag snart dricka kaffe och återvända till Tvn och sen ska jag och mamma ut och gå.


Klurigt...

Ja, jag sitter och försöker designa min blogg men som ni ser så går det inte särskilt bra. Svårt när man inte får hjälp:P I alla fall så vaknade jag kl 12, mycket skönt. Har druckit kaffe och ätit banan med mjölk och flingor. Nu sitter jag här och funderar över när jag ska till stan eftersom att jag måste fixa lite grejer tills på Torsdag, hm... blir nog lite sent att åka in nu eftersom att det är Lördag, ska kika lite tåg iaf.

Bilder

Jag har kollat på idol och jag tyckte mycket mycket mycket om Calle! vely good. Mår bättre nu men har fortfarande ont i hela kroppen. Knäppt en massa kort har jag gjort och jag blev så j***a arg på Becka för att jag inte fick låna hennes kamera. Hon tar mina saker hela tiden men jag får inte låna nåt av henne. "Det är en annan sak" säger hon. Åhhh!! aja blev lite bilder med min kamera iaf:)



Hjälp mig!

Jag letar, funderar, letar, funderar och letar och funderar, men ändå kan jag inte riktigt komma på vad jag ska klä ut mig till. Om jag inte kommer på något så får jag vara nån slags vampyr tror jag, men jag vill va nåt bättre!

Mamma, syrran och jag hyrde film genom tv:n, vi orkade inte leta igenom alla filmer eftersom att vår dosa är seg gånger 2000, så det fick bli Wallander, me like! Nu kom mamma hem med naturgodis åt mig mums.

I dag var jag och Becka så osams att vi började slåss, men det slutade med att vi skratta åt oss själva. heh.

Fredag!

Tjena, i dag mår jag inge vidare trött och ont i magen å huvet så jag är hemma från skolan. vaknade halv 11 och gjorde kokosbollar till frukost, jag har varit så duktigt och nyttig hela veckan så i morse var jag ganska så sugen;) Har kollat runt lite på datorn och nu ska jag försöka hitta nån bra film att mysa framför. Var ju på öppet hus i går och Thoren verkade ganska bra, fast jag ska kolla på lite andra skolor också, vill gärna se fyris. Visst är det skönt med en liten och mysig skola som Thoren men samtidigt känns det lite roligare och mer spännande med en stor skola med väldigt mycket nytt folk. Ajja jag har lång tid att fundera över skolval, sam vet jag iaf att det blir. I dag ska jag ta mig i kragen och sätta i gång med städningen.

Mohah

Hihi... Jag är glad... det gick bra på matteprovet:D:D Ovanligt bra! och det gick bra på spanskan i dag, första gången det verkade som att Agneta tyckte om mig: Hon sa att jag hade ett bra flyt och bra uttal:D. Usch i dag var idrotten riktigt tråkig, jag älskar idrott och det är i stort sätt alltid kul men icke i dag(inget illa mot Erik som höll i lektionen) men jag hade hoppats på roligare lekar. Ja för i dag hade lata Emanuel inte kommit på nåt att göra så då frågade Erik om han kunde hålla i lektionen, så kom vi på att vi skulle leka lekar men det var inte särskilt kul.. I dag skulle egentligen jag behöva råplugga, men Fridh kom och påminde om att det var öppet hus på Thoren. Så när mamma kommer hem från jobbet åker vi till Uppsala, jag får väl plugga i bilen. Jag har tagit syrrans dator, om hon kommer hem nu är så är jag död, inte bra.. Aja ska byta om nu.

Hm, mat?

Kom precis hem från affären med morfar, handlade lättfil och banan som min frukost har bestått av i två veckor nu. Jag är hungrig men jag orkar inte laga mat och vill inte ha mackor, jobbigt... Första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att dra på mig mjukiskläder och koka kaffe. I dag dissikerade vi kolunga, fy helvete vad äckligt det var! det stank och va slemmigt. Usch inget för mig. Hade även friends möte, jag gillar verkligen friends och ja tycker det är bra medlemmar nu också. Nya 7orna verkar jätte trevliga:) Vi bestämde att vi skulle ha första show mötet för alla som vill vara med kl 12 på Måndag. I och för säg så är det lov, men jag offrar gärna några timmar för ett roligt möte där vi ska komma med massa ideer till en show:D Sista timmen i dag hade vi matte prov (veeeerkligen inte mitt ämne) konstigt nog gick det bra, tror jag? Ja svara på allt utom nån där jag bara gjorde halva uträkningen. Ska inte sitta här för länge, måste plugga.

p.s EvehjärtaMäki.


Greetings from space

Jisses vad trött jag har varit hela dagen, sov på bussen, sov i 20 minuter när jag kom till skolan, höll på att somna på flera lektioner och sov när jag kom hem:O Just när man är som tröttast så har man som mest att plugga... Ska försöka kämpa dom här sista dagarna innan lovet också, sen ska jag i stort sätt vila TVÅ veckor! Veckan efter lovet är det prao och jag tänker då inte göra något ansträngande så jag hade tänkt praoa med mamma. Visserligen på världens tråkigaste jobb men jag får sluta tidigt och säkert vara ledig nån dag;) Om jag hinner hade jag tänkt städa och sortera lite i kväll. Ska försöka få i ordning alla papper och skolböcker mm. Funderar fortfarande på vad jag ska klä ut mig till på halloween, kom med förslag någon! Överst på listan för i kväll: Plugga och träna.


Mys

Nu har jag skrivit klart analysen och är färdig med dagens träningspass. Ska försöka läsa lite engelska och sen bara dricka te och kolla tv, sköönt.
 



Jag saknar Hillevi!                                                                                                    


All these things that i've done

Måndag igen, super jobbigt men skönt Måndagar e bra. Sitter bara å längtar efter lovet ska bli så jäkla skönt, speciellt efter de här sista veckorna! Hade utvecklingsamtal i dag kl 3 så jag var tvungen att sitta kvar en timme efter skolan men det gjorde inte så mycket, jag fick sällskap av Josef och Emma;) Mamma kom nyss hem från affären med en solo tidning så nu ska jag ta och läsa lite i den och sen plugga.


I´ve got soul, but I´m not a soldier, la la la The Killers är underbara!


Hemma nu.

Jag och syrran har varit i Stockholm med pappa hela helgen. Det var kul, träffar ju inte pappa så ofta men jag hoppas på att han får flytta hem snart. På Lördagen sov jag läänge men det behövdes väl. På dan åkte vi och hälsade på farmor som gjorde te och kakor;) Sen fortsatte vi in till stan, gick runt där i nån timme och fortsatte sedan till Göta lejon för att se Buddy Holly och Brolle var ju hur bra som helst (och hur snygg som helst). Skitbra stämning, alla stod upp å dansa. När det var slut mötte Maggan upp oss så gick vi och åt på Orikde`. Vi kom hem för några timmar sen och nu hade jag tänkt dricka lite te och lägga upp bilder.



I Stockholm

Sov hos Sara från igår till i dag, färgade hennes hår också och det blev mycket vackert;) Första tre lektionerna var jag riktigt trött men det gick över sen och det blev en ganska skön Fredag faktiskt. Åkte hem med mamma och packade snabbt ihop kläder mm och tog en dusch för att sedan fara i väg till Stockholm och träffa pappa. I morrn ska vi se Brolle, hihi:D Pappa mötte upp mig och syrran på centralen så gick vi och åt med faster och kusin Jocke. Ska stanna här över helgen och ha det mysigt. 

/ tjejen som knappt kan röra på sig pga träningsverken i magen!


Hos Sara.

Sitter hemma hos Sara. Vi har gjort mat och nu ska vi ut och srpinga. Spanska provet gick bättre än väntat så nu är jag glad:D Innan provet var jag lite små arg men sen blev det bra;) Vi fick sitta i aulan i dag och lyssna på folk som pratade om framtiden och gymnasie mm. Trodde det skulle bli skittråkigt men dom var jävligt duktiga faktiskt.

Skönt!

Gissa om jag är slut!:O Efter 30 minuter på maskinen och 20 minuter styrketräning ser jag ut som en flod! Heh.. Märkt att det är lite mer ansträngande att springa på den där än att va ute och springa, men skönt är det, vare? ;)

Kaffestund framför datan

I morse var jag sååååååhär trött, men jag ville vara snäll mot mamma och låta henne sova eftersom att hon inte hade sovit på två dygn så jag satt väckarklockan på ringning i stället för att låta mamma gå upp och väcka mig som hon alltid gör innan hon åker till jobbet. Jag somnar nämligen väldigt ofta om nu för tiden när jag har ställt klockan och mamma har hunnit åka. Men eftersom att mamma inte skulle upp i morse så fick jag inte somna om(skulle även ha prov första lektionen) och det gick faktiskt mycket bra,  jag gick upp kvart i 6, gjorde kaffe och satt mig och skrev av min uppsats från datorn för att skrivaren inte fungerade, jippi.. i går kväll skrev jag först en kladd och sen renskrev jag på datorn, så märkte jag att skrivaren inte fungerade fast Morfar hade lagat den, så jag var helt enkelt tvungen att skriva den en gång till. Tur att det var en kort sådan! Det praktiska provet i HK gick bra tycker jag, maten blev iaf väldigt god! Åkte bil hem och sen jag kom hem har jag bara hunnit prata lite med mamma, gjort kaffe och suttit här. Hade tänkt springa men det är kallt och blött, Jag springer nog på crosstrainern
i stället.


Shopping

Mamma kom och hämtade mig i skolan runt 12 i dag. Var tvungen att åka till tandläkaren för att spänna tandställningen och nu gör det vääldig ont i gaddarna! Tråkigt tänkte jag, att sitta i bilen hela vägen till Uppsala, spänna tråden som tar nån minut och sen bara åka hem. Så mamma och jag åt sallad och handlade lite, det var mysigt:)

Lårhöga stövlar från Weekday
Lårhöga stövlar från Weekday

Smycken från H&M


Jeans från Myrornas


Halsduk från H&M


Kofta från Gina


Tröja från Weekday


Hm, historia eller svenska?

Tjaa. Sitter och skriver en film analys på historian. Ja, min lärare henke blandar lätt ihop svenska och historia, but I like him. Vi ska jämföra filmen "I taket lyser stjärnorna" med boken. Lite krångligt eftersom det var ett år sedan jag läste boken men ganska kul, kommer dock inte hinna klart den här lektionen om det var det han hade tänkt sig. Har snart kemi prov:O önska mig lycka till!

På återseende!

Less!

Tänkte bara säga att jag nästan sitter och bölar för att jag är så trött på allt pluggande. Vad ska man göra åt det?Man kan ju inte bara strunta i att plugga men det är så jäkla svårt att koncentrera sig när det är ett ämne som man är totalt ointresserad av. Ibland kan jag faktiskt känna att det kan vara lite kul att plugga, när man tex ska skriva en uppsats i något roligt ämne eller man vet att man har väldigt lång tid på sig så man slipper stressa. Men det är inte acceptabelt med tre prov i veckan tre veckor i rad, samt läxor, redovisningar och uppsatser. Åhh! God natt nu ska Fredd återvända till kemiboken...

Read my mind

I morse gick jag upp kl 6, satt på kaffe, gjorde iordning mig snabbt och sedan tog jag mitt kaffe och traskade in till soffan och satt i ca en halvtimme och glodde på tv. Superskönt att göra sig i ordning så att man hinner med å morgonmysa i soffan eller sängen tycker jag. Jag slapp åka buss också, mamma åkte lite senare så jag fick skjuts av henne. Alla skoldagar borde vara som våra Måndagar, vet inte varför men dom är så slappa. Livskunskap, nästan alltid håltimme nån lektion och sen långrast och bara sköna lektioner, förutom spanskan! CRAP! Jag har spanska prov på Torsdag och jag fattar inte ett skit, förstår ju inte vad det är Agneta vill man ska plugga på heller. Som sagt bra dag i skolan iaf! När jag kom hem blev jag förbannad på syrran som vanligt. Förstår inte varför men jag blir sur på henne hela tiden och jag har tänkt efter, för det mesta är hon faktiskt snäll men jag har ingen annan att irritera mig på så det får bli henne. Nej jag ska sluta med det, jag älskar min syster. Abodis lektion i dag var skitkul. Fotboll, basket och handboll härligt:D När jag kom hem var jag faktiskt duktig å klädde på mig träningskläder och gick ut och sprang. Skönt och jobbigt. Ska kila nu, mitt kaffe är klart. Adios!


Tjoho mannar!

Hola! lååång dag, inte särskilt ovanligt för Söndagar då man har ångest för skolan. Kom precis på att jag inte har lämnat lägenheten en enda gång i dag, helt sjukt. Har bara pluggat, suttit vid datan och kollat på tv. Förutom när världens jobbigaste tjej kom och trängde sig in, tvingade mig att göra popcorn,kolla på playa del sol,hjälpa mig med bloggen,diskutera partyutklädnader och en massa annat värdelöst skit som hon bidrog med. Det var väl enda gången i dag som jag fick slita mig från mina superroliga sysslor. Men man får stå ut och låtsas som att man tycker det är kul att träffa min vän Amina ibland, jag vill trots allt inte göra henne ledsen.

Haha kul Snuffel!

Min vän Amina är lite rolig ibland;) V


ett meddelande

ja, samtliga vänner vet att jag luktar bajs och ser ut som en kamelskit i ansiktet. vad ska jag göra åt saken?????????????????????????????????????????????????????????????

en ledsen fredrika :'(


Nyvaken

Vaknade för bara en liten stund sen och känner att jag verkligen är på väg å bli sjuk, fan! Men jag ska gå till skolan hur sjuk jag än blir(ska försöka iaf) har varit borta lite mycket nu. Min frukost bestod av macka och te:) I dag blir det ingen vila pluggapluggaplugga. Riktigt skönt att jag är ensam hemma iaf brukar vara mycket lättare å plugga då. Juste jag har blivit beroende av att läsa blondinbellas blogg, den är så jäkla bra ju! Först läste jag den inte alls sen började jag läsa nån gång då och då, och nu är det konstant!


Sen middag

Kollar fortfarande på mannen under trappan. hur bra som helst! Har precis ätit mat, blev lite sent men gott vare:) känns som att jag har skrivit ganska mycket i dag, beror väl på att jag bara har suttit hemma och precis har skaffat blogg och tycker att det är skitkul. Amina kommer förmodligen förbi i morgon, mycket gemytligt men jag måste plugga också, kemiprov på Tisdag blä! Juste Mollsan har varit här i dag Helena mådde dåligt och behövde vila så då traskade Molly upp till vår kära boning och berättade allt om hur det är att gå i förskolan. Hon fick mig att spela finns i sjön också.


Scary scary!

Har hört att serien "mannen under tarppan" ska vara bra så jag slog på första avsnittet för ett tag sen på svt.se å satans vad läskigt det är. Även fast mamma och Helena sitter bakom mig och spelar kort och Molly springer runt och tjuter så är jag livrädd:S


Fixar och donar!

Hillevi va för sjuk för att komma till mig så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir väl en mysig hemma Lördagkväll med lite läxor och tv:) Har fixat naglarna och smörjt in ansiktet med en jätte bra mask!

:D

http://www.youtube.com/watch?v=dXkWW_q_OTM

Frukost.

Trevlig kväll hos Sara igår, fast jag somnade vid 1 tiden medan alla andra satt uppe. Är lite små sur för att Karolina åkte ut från idol igår, okej hon va verkligen inte bra igår men annars är hon ju grym! Och vad fan gör den där R&B snubben kvar, han är sämst samma sak med Camilla. vaknade vid 11 hos Sara gick upp å drack kaffe och kollade på beck (Gunvald grr) tror att det var Gamen. Sen efter det slog vi på wallander som är nästan lika bra som Beck;) Mamma kom och hämtade mig runt 1, jag kom väl hem för en timme sen, kom på att jag inte hade ätit nån frukost så jag plockade fram lite rester från igår. Mammas wook till frukost funkade mycket bra. Åh!Nu kom hon in och serverade kaffe. Med för mycket socker, synd.. När jag är klar med datan hade jag planerat att jag skulle springa, har inte gjort det på en vecka tror jag men jag får nog lov att avstå från det för jag känner att jag har fått massa blåsor både i halsen och munnen, kan tyda på att jag börjar bli sjuk:(


Bilder från igår:)
















Myskväll hos Ljungarn;)

Sitter hos Sara och kollar på idol med flickorna och nu kom precis jocke och gabbe, trevligt:) Vi har iaf ätit god mat och blivit ganska så skrämda av två filurer som sprang runt huset och banka på föstren:S Kommer mer bilder sen !




Osminkad och ofräsch.

Men såna bilder ska väl också läggas upp tycker jag;) Förstår inte vad det är för fel, hur kan mitt ena öga nästan alltid blit mycket större än det andra på bild? skumt.. Funderar på att sova en stund och att sedan förhoppningsvis
vakna upp å va piggare:)


Trött!

Hallu. Måste säga att jag är fullkomligt utmattad efter denna vecka har haft fysikprov, hk prov, biologiprov och redovisning. När man äntligen är klar med all denna skit, man är dö trött och det är Fredag så borde man få vila ut, men inte då! Man har ju lärare som inte riktigt tänker när dom lägger prov. Det är bara att börja plugga till de kommande fem proven som äger rum dom två närmsta veckorna. I dag fick vi iaf avsluta dagen med film, fick se I taket lyser stjärnorna som jag visserligen redan sätt men det var bra mycket skönare med film än att sitta på samhällskunskapen och vad nu den sista lektionen va? Har varit så upptagen med datan sen jag kom så jag har fortfarande inte hunnit äta något och nu är jag hur hungrig som helst. maten i skolan va ju hemsk som vanligt, OÄTBAR! (inte för att jag smakade, men det luktade gammal firre i hela matsalen). Det fick bli choklad till "bion" i stället;) Nu kom mamma hem från affären, hoppas hon har köpt någon bra mat. Adios!

Äntligen!

Woho, världens mest otekniska människa har skaffat blogg nu gäller det bara att lära sig alla dessa konstigheter som design mm. Ganska stolt över att jag klarade skriva ett inlägg iaf;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0