Torsdag

Ja då är det snart helg igen, bara en mattelektion kvar. Sen har jag utvecklingssamtal fattar inte riktigt varför eftersom att vi inte har haft ett enda prov än men men. Just nu försöker jag vara duktig och plugga på rasten men småpojkarna stör mig!



Låten i Lindex reklamen är bra

Oj så bra den är och jag har hittat den på spotify, jisses! Denna dagen har varit bra. Jag har skrattat ihjäl mig (framförallt åt Karin) , jag har skämts, jag har ätit hembakad pizza och nu ska jag läsa tyska och kolla på idol:)


Tur att jag inte är lik min syster

Jag har skrivit på min idrottsuppsats hela dagen och nu på kvällen kom jag på att jag ska redovisa mitt natur arbete i morgon så mamma följde med mig ut i skogen och fotade en svamp. Syrran kom hem från Stockholm för ett tag sen och hade med sig massa choklad, mums!





Falkarna!


Då var man tillbaka igen

Varför ska allting alltid gå åt helvete för mig? Det börjar bli lite tjatigt nu, man har liksom ingen ork kvar längre.

Jag gillar Thorens lediga Fredagar!

Ja det är ganska skönt att vara "ledig" på Fredagar. Man är ju inte helt ledig utan man måste självklart plugga massa, men för mig som bor en bit bort är det ganska skönt att ha möjlighet till att stanna hemma och plugga i stället. Just nu sitter jag och skriver på min naturkunskaps rapport som jag nästan är klar med, måste ut i skogen och fota en svamp bara heh. Nu ska jag väl börja skriva på konditions uppsatsen också. 

Idag ska jag träffa Isa vilket ska bli skitkul, va ett tag sen nu. jag vill ha en klassträff snart saknar alla så mkt.


Torsdag!

Jag kommer bli så fet av att gå i denna klass. Alla äter godis hela tiden och det är ju bara svårt att säga nej när dom bjuder. Får väl ta och byta klass när det börjar närma sig tre siffrigt på vågen. Nu har Hillevi dykt upp, hon låg i ide lite för länge i morse men på matten är hon närvarande, bra där!


Blir lite besviken på mig själv

Tusan, jag vill verkligen springa men jag orkar inte. Kom hem halv 7 fikade och skrev lite och sen känns det så sent. Jag ska hinna plugga, kolla på idol och duscha också, tiden räcker inte till. Sen är jag en sån där som absolut inte kan gå och lägga mig efter tio, men jag ska kanske försöka klämma in en promenad med mammsen. Dagen har varit riktigt bra, har busat massa med mina bästa och skrattat åt Martin som förövrigt var GRYM i dag. Han är så jäkla smart och gör allt så mycket roligare. Tuff snubbe det där.


En bild på Jullis, vet inte riktigt vad hon tycker om den men det skiter jag i. Jag tycker att hon var riktigt fin på denna bild:)


Meeen!

Nu är jag och Hillevi rosenrasande på lille Urban. Vi satt i nästan tre timmar och skrev en skit bra uppsats om två olika företag och deras affärside mm, sen får vi reda på när vi är klara att vi inte ska lämna in den. Vi hade skrivit jätte bra och formulerat allt perfekt till ingen nytta. Usch!


Saknar

Idag regnar det, om ni inte visste det. Jag tycker det är ganska mysigt att sitta i klassrummet och höra regnet utanför fönstret, bra mycket bättre än när solen steker. I dag är det en ganska kort skoldag för mig, bara en lektion. Sen ska jag möta upp mamma och försöka hitta en present åt syrran vilket kan bli riktigt svårt. Kanske ska försöka pallra mig ut och springa också. Nu är bara frågan, vart håller fröken Hillevi hus?



En Fredd i el skol








Jag brukar gilla att sakna, men inte just nu. Nu är det för svårt.


tidigt

Usch jag hatar att gå upp såhär tidigt, men men det ska bli kul att spela fotboll. Igår fick jag massage av Saras mamma vilket var underbart skönt, eller från början gjorde det skit ont men efter ett tag släppte det. Skulle förmodligen ha somnat om Sara inte satt bredvid och störde. Skola i morgon, ny tag!

Lördag kväll hos Sara

Spelade match mot serieledarna i dag och förlorade med 4-1, men äsch det var inte så konstigt dom var ju stora som berg. Det roliga var väl att jag fick göra mål, det händer inte varje dag. Nu är jag hos Sara som jag har saknat så enormt mycket. Baka kladdkaka och kolla på film. Vem vet det kanske blir titanic igen, har trots allt bara sett den tjugotretusen gånger, men det gör inget för jag gråter ändå varje gång.


jullan is back

Ja då börjar helvetet igen, vi som hade haft en grymt skön vecka utan hyper Jullan sen kommer hon tillbaka och förstör allting. Aja nu sitter jag på min första tyska lektion och det är helt okej, fast jag saknar tyska läraren på Jensen han va hur underbar som helst. Känns lite konstigt att vi har tyska 1 med dom som har tyska 3, känner mig lite dålig kanske.


uuu

Jag är jätte trött och jag orkar inte gå i skolan till kl 5 och jag är jätte hungrig och det är firre gratäng till lunch och jag är godissugen och jag kunde inte sova i natt och jag hinner inte vara med på min träning eftersom att jag kommer hem halv 7. Japp.

Och allt är Hillans fel.


Bus med Hillevi

Nu är det bara 1h och 20 minuter kvar av engelskan, score! Jag och Hillevi har försökt att knäppa en normal bild men det går inge vidare. Man ser ju kritvit och as fet ut i den här jäkla camen, helt värdelös. Eller så ska man kanske bara inse att det börjar bli dags för lite solning och bantning, usch vad jobbigt. Kul med lite sällskap i kväll iaf, Hillevi följer med hem och lagar mat och powerwalkar.



Fotbolls helgen är avklarad

Har varit mycket fotboll i helgen, tre matcher och tre vinster det är ju riktigt bra. I morgon är det skolfoto och usch vad jag ogillar det, bara jobbigt. Tror det finns ett skolfoto som jag är nöjd med och det var i förskolan när jag ler överdrivet mycket och har en spice girls tröja på mig då var jag faktiskt lite söt, men samtidigt vill jag inte missa det heller svårt det där.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med sallad åt mig sen kommer jensan och övernattar.



Underbara klasskamrater


Hehe

Första svenska lektionen och jag skrattar ihjäl mig! Helt galen snubbe

Snäll pojkvän

Jag kom nyss hem från Jens, jag fick ett jätte fint SNÖ armband av honom:D Nu ska jag fylla i en massa papper till i morgon eftersom att det blir min första dag på Thoren ;)

RSS 2.0